начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Теоретико-практически изпит

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Теоретико-практически изпит

Мнениеот MILI8I » 22 Окт 2007, 14:14

здравейте колеги, някои би ли ми казал дали скоро се е явявал на Теоретико-практическия изпит, как проти4а,дали има време като влези6 при комисията да погледни6 от законите или веднага запо4ва6 да говори6 като изтегли6 въпросите.
благодаря ви предварително :)
MILI8I
Нов потребител

Мнениеот REVOLUTION » 22 Окт 2007, 14:34

Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. :lol: И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС :lol: .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 14:40

REVOLUTION написа:Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. :lol: И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС :lol: .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!

:mrgreen:
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 14:42

REVOLUTION написа:Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. :lol: И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС :lol: .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!

:lol: :lol: :lol:

n.dinev
Младши потребител

Мнениеот MILI8I » 22 Окт 2007, 14:43

много ти благодаря REVOLUTION ве4е съм малко по спокойна :)
MILI8I
Нов потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 14:46

То не, че държавните са много по-различни, ма карай да върви.

:lol:
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 22 Окт 2007, 14:55

Е да Динев - в тъпото НБУ където си завършил държавните изпити са точно такива, какъвто е и теоретико-практическия в МП, но в другите ВУЗ-ове не е така :mrgreen:
Имай го предвид, друже!
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 15:13

Hlebarka_s_boks написа:Е да Динев - в тъпото НБУ където си завършил държавните изпити са точно такива, какъвто е и теоретико-практическия в МП, но в другите ВУЗ-ове не е така :mrgreen:
Имай го предвид, друже!

Абе, прошляк, въобще няма да ти слизам на плебейското равнище, но само държа да отбележа, че не съм завършил, от което следва и че не съм държал държавни изпити засега, но имам представа как минават и то точно в Института "Карл Маркс" най-вече. А, че да завършиш каквото и да било в НБУ е далеч по трудоемко и престижно от това да изкласиш в Института е ясно и на тъпанари като теб. Само дето при нас не е за бедняци и селянчета-компотаджии като твоя милост.

P.S.: И не смей да ми фамилиарничиш, защото много педерастчета и интернет хулигани като теб са си патили жестоко. Правилно ме разбра - това беше заплаха. Следващия път като ме мернеш искам да козируваш с иконка. Въобще не ме интересува ако няма такава. Ще си я направиш ръчно. Ясно!?
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот crazyfrog » 22 Окт 2007, 15:20

Е, в крайна сметка може би точно тези колеги са или ще станат магистрати, какво странно има, нали може би са/ще са решили казуса и са си взели устния с Отличен 6 и ВСС бодро ще ги назначи !?
crazyfrog
Младши потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 22 Окт 2007, 15:26

N. dinev!

Hahahahaa!
Nai-golqmata ti gre6ka e 4e ima6 snimka v profila si!
Budi6 sajalenie :))
A za zaplahite - zapla6vai drugite narkoman4eta ot kvartala ti i baba si :D
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 22 Окт 2007, 15:30

И само гледай колко си тъп!
Коментираш колко лесни били държавните изпити, без да си ги минавал, ама така си бил чувал от други хора!
:shock:
хахахахаха
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 15:49

Hlebarka_s_boks написа:N. dinev!

Hahahahaa!
Nai-golqmata ti gre6ka e 4e ima6 snimka v profila si!
Budi6 sajalenie :))
A za zaplahite - zapla6vai drugite narkoman4eta ot kvartala ti i baba si :D

Ти на мен не можеш да ми стъпиш на малкия пръст, селяндурче - хората от форума не са ти виновни, че си беден, грозен и посредствен - престани да им досаждаш с плиткоумните си мнения и теми.
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 15:54

Hlebarka_s_boks написа:И само гледай колко си тъп!
Коментираш колко лесни били държавните изпити, без да си ги минавал, ама така си бил чувал от други хора!
:shock:
хахахахаха

Там е работата. Чувал съм, че дори льольовци като теб завършват право. Това е България все пак.
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 16:09

Хлебарка, хващай ваксата и идвай да ми лъснеш обувките, куче краставо. Хем на мой гръб имидж ще трупаш, хем ще ти подметна някой петак.

n.dinev
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 22 Окт 2007, 19:31

ДА ПАЗИ ГОСПОД И ДА ВАРДИ !

И сте тръгнали колеги да ни ставате ! :roll: :roll: :roll:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 20:25

sarbijanac написа:ДА ПАЗИ ГОСПОД И ДА ВАРДИ !

И сте тръгнали колеги да ни ставате ! :roll: :roll: :roll:

В пълното си право да се възмущавате сте. Наистина изпростяхме много, макар, че аз подходих с чувство за хумор, не съм целял да избивам комплекси като Хлебаря.

Извинявам се от името на двама ни!

Хлебчо, мир, човече и да не забравиш да занесеш съответната сума!

:lol:
n.dinev
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити