начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

Резултатите от нотариалния конкурс

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Резултатите от нотариалния конкурс

Мнениеот ььь » 11 Юни 2004, 11:47

Да отворим нова тема, че старата трудно се зарежда.Току що пробвах да проверя в сайта на МП за резултатите но нещо сървъра им прави номера, та си рекох че може би поставят резултатите в раздел съобщения.Някой да има информация?
ььь

Re: Резултатите от нотариалния конкурс

Мнениеот парцуц джанков » 11 Юни 2004, 12:07

Прав си за сайта и за новата тема.
Колкото до резултатите, чух, че един колега от Пловдив се обаждал в министерството и там му казали - до края на седмицата, но тази ли или другата не се разбра.
парцуц джанков

Мнениеот знаещ » 11 Юни 2004, 13:04

това до края на седмицата го слушаме от 21 .05. сега коя чли седмица имат предвид????
знаещ

Мнениеот и аз бях там » 11 Юни 2004, 14:08

Отвори се!Няма никой.Гаврата продължава.На никой не му пука,че 1000 човека се вълнуват и очакват прословутите резултати.Но защо ли трябва да ни учудва това?Видяхме какъв фарс се получи с избора на правосъдните началници.Досега така наречената правосъдна реформа се изчерпва със смяната на едни "наши" хора с други "по-наши хора" .Най-видимият белег и е ,че облякаха съдиите и прокурорите в тоги.Не участвахме ли в "прозрачен" конкурс?Ако си бяхме написали имената сигурно повече щяхме да ги затрудним.
и аз бях там

Мнениеот парцуц джанков » 11 Юни 2004, 14:20

Че е гавра няма спор. Можеше да обяват краен срок в който комисията да се произнесе. Иначе чакане ще падне, ако всеки член от комисията трябва да провери всяка работа и да я оцени и после да се сметне средноаритметична оценка - направете си сметката.
Иначе за прозрачността няма смисъл да говорим, един колега на предишния конкурс го бях оценили на 3,96 - коментара е излишен и все пак ако има някой във форума по - математик от мен да ми обясни как се е получила тази оценка?
парцуц джанков

Мнениеот СССР » 11 Юни 2004, 16:27

в комисията назрява скандал между лобитата,с цел уреждане на "нашите"хора-
тези с кинтите и тези от централите........познавачи на подобен род неща прогнозират,че скандала ще излезе извън контрол и ще стане достояние на
публиката......колкото е по-голям натиска над комисията толкова са по-големи
възможностите да се изнесат резултатите или скандала да избухне,което ще е
черешката на тортата...........бдете......не се спасявайте по единично......
СССР

Мнениеот boba » 11 Юни 2004, 16:41

Извинете, кой набор сте? И как Ви дойде наум за СССР? Не че не ми харесва!
boba

Мнениеот traico » 13 Юни 2004, 15:54

Някъде се говори ,че резултатите ще излязат в срок до 30 юли ,а изпита ще се провежда през септември ,заради отпуските през юли и август в МП.Струва ми се ,че така проведоха и изпита през миналата година за помощник-нотариусите , нали ?
traico

Мнениеот СССР » 14 Юни 2004, 09:06

boba,това за името е по аналогия от едно телевизионно шоу....просто случайност.
ако много те интересуват годините -47/макар според мен това не е важно в конкретния случай/.Тайтството обгърнало дейността на комисията е по важното.
Някой бе казал "Очакването на смъртта е по-страшно от самата смърт".Именно
това очакване поражда неспокойството сред кандидатите.И ако комисията не
се "натиска"/дори и чрез медийни изяви и настоящия форум/много ще чакате.
СССР

Мнениеот Добряка » 14 Юни 2004, 12:42

Сутринта в 10 часа влезнах в сайта на министерството, но там нямаше нищо.Много се протака тази работа.
Добряка

Мнениеот невъзможен » 16 Юни 2004, 14:02

Е, колеги смятам, че вече чакането ви дойде в повече. Никой не пише, нито пък дава някаква информация (макар и невярна) и май всички си я караме по старому пък каквото или по-точно когато стане.
Някой не знае ли нещо за резултатите? Има доста противоречиви информации - някой каза към 20, а друг - на края на месеца. Обаче, стои въпроса кой 20-ти и края на кой месец. Не е ли редно да бъде обявено някъде ориентировачна дата? Някой питал ли е скоро в МП? Изобщо какво става??????.......
невъзможен

Мнениеот очакващ » 16 Юни 2004, 14:40

Много бързаш.
Днес празнуваме рожданния ден на Царя и не е ден за изнасяне на резултати, тъй като ще има отправени много поздрави към негови възходящи по плава линия от женски пол.
За следващите дни не е сигурно, защото започват т.н. "горещници" (дни от м.юли) и не е за препоръчване да се работи.
Резултатите чак на есен като се захлади, с оглед да се предпазят кандидат нотариусите от евентуални инсулти.
очакващ

Мнениеот невъзможен » 16 Юни 2004, 15:45

много мило, наистина, че така се грижат за нас!!! : )
невъзможен

Мнениеот kandidat » 16 Юни 2004, 15:57

Не влизайте често в сайта на МП , защото ще блокирате сървъра! И без това този сайт е най тосещаван от министерствата.
kandidat

Мнениеот apatichen » 16 Юни 2004, 16:04

Омръзна ми да гледам едно и също съобщение - "Министерството на правосъдието уведомява всички стажант-юристи, че изпитът за придобиване на юридическа правоспособност ще се проведе на 11 юни 2004 г. от 9.00 часа в сградата на Министерство на правосъдието. "

Списъкът на допуснатите до изпита стажант-юристи за 11.06.2004
apatichen

Мнениеот kandidat 1 » 16 Юни 2004, 18:29

Nqkoy slu4ayno da znae kade mogat da se proverqt rezultatite ot notarialnia konkurs
kandidat 1

Мнениеот kandidat 1 » 16 Юни 2004, 18:41

Ima li vuob6te rezultati ot izpitut mnogo mi e 4udno kolko pari trqbva da se budnat za da budat iskarani ezultatite bih dal 1000 leva makar i da znam 4e za da stane6 notarius v dne6no vreme e mnogo trudno ili trqbva da si znae6 kazusa na izust ili trqbva da butne6 dosta pari ?
kandidat 1

Мнениеот подочул » 16 Юни 2004, 19:47

Вчера звънях в министерсвото и от тав мих отговориха,че комисията още проверявала ,на мен обаче не ми се вярва да проверяват ,най -вероятно има някакви противоречия ме4жду членовете й и сега сигурно вървят пазарлъците
подочул

Мнениеот XENIA » 16 Юни 2004, 21:24

Как няма да има противоречия, когато само някои от въпросите имат категоричен отговор, а останалите? Сами са си виновни! Представям си как си изпускат нервите и се потят над работите ни! Красота!
XENIA

Следваща

Назад към Конкурси, изпити