- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
za kradena kola
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
za kradena kola
niakoi moje li da mi kaje,ako chovek si e kupil kola i s redovni iavno dokumenti e preminala mitnicata i v prodaljenie na 15 godini ia kara,mogat li da mu ia vzemat s motiv, che e kradena!!!Znam,che mogat,no vse pak sa minali 15 godini!!!A i ot policiata oshte nishto ne predpriemat,che i te mai ne sa naiasno kradena li e,ne e li.....zashtoto choveka sega si e izkaral niakakv vremenene talon,pone taka razbrah i neperestanno hodi da pita kakvo stava,a ot tam mu obiasniavat,che te oshte ne znaiat!!!Prosto mi e chudno,che vsichko e bilo nared a v edin moment sled 15 godini stava tozi problem.........a pak choveka tvardi che pri pokupkata oshte vsichko e bilo izriadno,ne e otkradnal kategorichno kolata!!!kajete kak mislite,tova s davnostta shte svarshili rabota!!Mersi predvaritelno!!!!
- shosho
- Младши потребител
Би трябвало да има погасителна давност. Сигнализирайте прократурата по случая. Ако чакате от полицията може да мине доста време преди да ви върнат колата.
- bignik
- Младши потребител
mersi
Mersi!no vsashtnost negovata kola oshte ne sia ia vzeli,dali sa mu niakakv vremenen talon i sa mu kazali zasega s nego da kara kolata a pak toi postoianno hodi do ploiciata da vidi kakavo stava!A ako napishe jalba do prokuraturata osven ot bezdeistvie ot strana na organite kam koi chlen ot NK da gi nasosci za da svarjat povedenieto im i da kvalificirat deianie,che neshto ne moga da se setia,shte sam blagodarna ako me nasochite!
- shosho
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|