начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Doznateli

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот jailer » 27 Юни 2006, 13:30

Божееее!!! Единият, "zavyrshval SU", но вече е наясно, къде се раждат най-добрите юристи... (Между другото, драги, писането на "олигфреница", при това, с огромно количество правописни и граматически грешки, далеч не говори добре за продукцията на СУ... Ще ми се да видя актовете, с които един ден, ако завършиш, ще радваш колегията... :lol: ) Другият, и той не знае, милият, как се пише "юрис-консулт", но дерзае ли, дерзае!!! И т. н. ...
jailer
Младши потребител

Мнениеот plujo » 28 Юни 2006, 22:17

jailer написа:Божееее!!! Единият, "zavyrshval SU", но вече е наясно, къде се раждат най-добрите юристи... (Между другото, драги, писането на "олигфреница", при това, с огромно количество правописни и граматически грешки, далеч не говори добре за продукцията на СУ... Ще ми се да видя актовете, с които един ден, ако завършиш, ще радваш колегията... :lol: ) Другият, и той не знае, милият, как се пише "юрис-консулт", но дерзае ли, дерзае!!! И т. н. ...

Я пак погледи как съм написала "юрист-консулт" и си направи справка с някой речник, ако не си сигурен дали е правилно :) А колегата от СУ пише на олигофреница, за да не губи ценно време, през което може да научи наизуст ГПК. Да си се изживява човека, в практиката ще слезе на земята.
plujo
Младши потребител

Мнениеот jailer » 29 Юни 2006, 09:56

Е, да де!!! Само че правилното, не е "юрист-консулт", колежке "plujo"! Не бързай да се палиш. ами наистина си направи справка, но гледай да е в някое авторитетно издание... Казвам го мнооого кротко и с желание да има някакво разбирателство...
jailer
Младши потребител

Мнениеот jailer » 29 Юни 2006, 10:17

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=147189
Справката ще бъде полезна за много хора... Най-вече за тези които си мислят, че са наясно...
jailer
Младши потребител

Мнениеот plujo » 29 Юни 2006, 13:51

jailer написа:http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-05-23&article=147189
Справката ще бъде полезна за много хора... Най-вече за тези които си мислят, че са наясно...

OК, официално, публично и тържествено се признавам за неграмотна. Е ти ме уби......... Досега си мислех, че съм от малкото хора които знаят къде се слага пълен и кратък член и много се възмущавах от неграмотността на подрастващото поколение, явно и аз спадам към тази група, въпреки че отдавна не съм подрастваща :(
plujo
Младши потребител

Мнениеот dinev » 29 Юни 2006, 17:52

Лошо няма! Важното е човек да вижда грешките си и да ги поправя, както и да си ги признава. Това отличава интелигентният човек от останалите. :wink:
dinev
Потребител

Мнениеот jailer » 03 Юли 2006, 13:09

Хееей!!! Спокойно, де! Нали идеята е да си помагаме и да се коригираме... И, истината се раждала в спора, нали?!... Поздрави и успех на всички добросъвестни колеги! javascript:emoticon(':lol:')
Laughing
jailer
Младши потребител

sprvaka

Мнениеот samozvanec » 03 Юли 2006, 15:43

samozvanec
Младши потребител

Мнениеот dinev » 03 Юли 2006, 20:26

Пак ли ти бе, .............?! Аре бегай да си пишеш делата!
dinev
Потребител

Мнениеот bignik » 03 Юли 2006, 20:42

За какво ставаше въпрос в началото???
bignik
Младши потребител

Re: sprvaka

Мнениеот yugoslav » 03 Юли 2006, 21:33

samozvanec написа:http://lex.bg/news.php?lang=bg&id=5849
Bez komentar...

Самозванец, какво навираш в очите ни някакво си мнение на някой си Кюстендилско-Кривопаланечки кадия!? Мнение има човека...нека , де! Негово си е !От къде го има, он само си знае! Има право да си го изрази...демокрация, бато! :roll:
Самозванец, кажи сега ти, като целомъдрен "господар на ефира...опс, на процеса" с какво точно са ти трън в очите дознателите, с какво са обсебили разума ти и такива подобни! Кажи си, пък може и да ти помогнем с нещо! Например ползвам много добър професионалист психиатър за изготвяне на съдебно-психиатрични експертизи...:idea:
yugoslav
Потребител

Мнениеот dinev » 05 Юли 2006, 20:54

:lol: :lol: Ама добре му го каза, човече. Тоя ..........., дето толкова сполучливо се е кръстил "самозванец" добре използва командите "копи" и "пейст". Че и линкове дава на всичко отгоре! Абе личи му, че е образовано момче.
dinev
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право