начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Как да се принуди полицията да си върши работата

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот dgeorgiev » 06 Сеп 2006, 18:15

Прав е следователят, прав е. Само че и другите са прави. За себе си.
dgeorgiev
Потребител

Мнениеот nikea » 12 Сеп 2006, 14:24

малко късно се включвам, но искам да споделя с Вас нещо, което според мен има отношение към темата.
няколко пъти ми одират колата нарочно, с пирон или ключ, но не съм викала полиция защото съм сигурна, че няма да могат да открият виновника -липса на свидетели, доказателства и такива неща.
но преди два дена докато чаках на светофара на симеоновско шосе и алея яворов едно такси извърши страхотно нагло нарушение на ЗДвП и то пред двамата катаджии, които висят там и нищо не се случи......
те просто се обърнаха най -нагло с гръб и се направиха, че нищо не виждат.
еми, ако това не е безхаберие, здраве му кажи.
nikea
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право