начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

казус-доказателство

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

казус-доказателство

Мнениеот paio » 16 Мар 2006, 12:44

Здравеите , имам малак проблем и се надявам някои да ми помогне ! Накратко , повдигнато е обвинение за нещо което е намерено при обиск а не е записано в протокола за претърсване и изземване ,ина4е протокола си е наред има си подписи на полицай , поемни лица и ули4ен .... ако ниакои мисли 4е мойе да ми помогне да ми даде маил за да му обясмя по подробно, нямам нищо против да го напиша и тук но от скоро разбрах за този саит и незнам каква е практиката! Ако питате защо не се обарна кам адвокат - смених трима с дългогодишна практика за три години и накрая аз сам го видях този пропуск ако мойе така да се каже , отидох при четвърти а тои ми каза 4е такива неща ставали само по филмите...... надявам се да ме разберете.... благодаря предварително
paio
Младши потребител

Мнениеот juri » 16 Мар 2006, 12:53

pi6i na juri@lex.bg
juri
Потребител

Мнениеот nikilex » 16 Мар 2006, 12:58

Рaio, нищо не пречи Тук да публикуваш целия казус.
С Уважение: ............................
nikilex
Потребител

Мнениеот nikoy » 16 Мар 2006, 12:58

Обвинението само на това доказателство ли се основава?Ако е така твърде е възможно съда да приеме, че не е доказано.
nikoy
Потребител

Мнениеот benzi » 16 Мар 2006, 13:13

benzi
Младши потребител

Мнениеот pisito » 16 Мар 2006, 13:25

професионален отговор ще получиш на:
plamcheplamche@gmail.com
pisito
Младши потребител

Назад към Наказателно право