- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
казус-доказателство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
казус-доказателство
Здравеите , имам малак проблем и се надявам някои да ми помогне ! Накратко , повдигнато е обвинение за нещо което е намерено при обиск а не е записано в протокола за претърсване и изземване ,ина4е протокола си е наред има си подписи на полицай , поемни лица и ули4ен .... ако ниакои мисли 4е мойе да ми помогне да ми даде маил за да му обясмя по подробно, нямам нищо против да го напиша и тук но от скоро разбрах за този саит и незнам каква е практиката! Ако питате защо не се обарна кам адвокат - смених трима с дългогодишна практика за три години и накрая аз сам го видях този пропуск ако мойе така да се каже , отидох при четвърти а тои ми каза 4е такива неща ставали само по филмите...... надявам се да ме разберете.... благодаря предварително
- paio
- Младши потребител
Обвинението само на това доказателство ли се основава?Ако е така твърде е възможно съда да приеме, че не е доказано.
- nikoy
- Потребител
професионален отговор ще получиш на:
plamcheplamche@gmail.com
plamcheplamche@gmail.com
- pisito
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|