начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

първи разпит

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

първи разпит

Мнениеот dawid » 27 Мар 2006, 11:11

Имам ли право да поискам адвоката ако преценя че е нужно, когато ме извикат за даване на обяснения по тъжба срещу мен в РПУ. Мога ли да използвам правото си при такъв случай да не отговарям на всички въпроси или дори да не отговарям на каквито и да е въпроси. Каква е разликата на разпит на заподозрян и разпит при тъжба? Благодаря ви предварително.
dawid
Нов потребител

Мнениеот eliana » 27 Мар 2006, 13:33

Имаш право да откажеш да даваш обяснения .Наеми си адвокат!Не разчитай на защитник по назначение!Ако искаш да даваш обяснения и да представяш доказателства , първо се консултирай с адвоката си.Мълчанието е злато. Какво си направил ?
eliana
Потребител

Мнениеот dinev » 27 Мар 2006, 19:26

:wink:
dinev
Потребител

Назад към Наказателно право