начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

как се постъпва при клевета

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как се постъпва при клевета

Мнениеот dimitar.b » 15 Апр 2006, 22:50

Жестоко бях наклеветен пред районен инспектор на ПУ.Доносът е скрепен с подписи на петимата съсобственици.Това им служи за да оправдаят действията си срещу мен.Наред със куп измислени лъжи присъствува една с особено обидна фраза ,че ако съм имал проблеми с психиката да съм се прегледал.
Последна промяна dimitar.b на 27 Авг 2008, 15:14, променена общо 1 път
dimitar.b
Младши потребител

Мнениеот enso » 16 Апр 2006, 15:01

Да спечениш дело във военен съд срещу полицай нямаш никакъв шанс, но имаш право да съдиш държава в Стасбург.
enso
Нов потребител

Мнениеот mmitalova » 17 Апр 2006, 02:19

enso написа:Да спечениш дело във военен съд срещу полицай нямаш никакъв шанс, но имаш право да съдиш държава в Стасбург.

можеш.имаме такъв случай.след пусната жалба до военна прокуратура го разследваха и му излязоха други престъпни деяния.началника му преди това го спаси на местно ниво, но от София решиха според деянията му.трябва да се отстоява за да има справедливост.сега кара такси и злобее но е уволнен без право на работа
mmitalova
Нов потребител

Назад към Наказателно право