Срока за издаване на Наказателно Постановление е 6 месеца от издаването на акта.Уведомителното писмо с което ме уведомяват за издаването на НП получавам с 1година и 6 месеца след издаването на акта.Това е и първото писмо което ми пращат.НП е датиирано с задна дата най-вероятно и според датата в него е спазен 6 месечния срок.
Това законно ли е ?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Срокове
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
zdr.Opredeleno ne e zakonno. izpraveni sme pred edno tipichno za nashata biurukracia antidatirane. prosto trjabva da spazish 7 dnevni srok za da si podadesh jalba chrez nakazwashtia organ do syda. tam se iavjavsh na edno ili dve sudebni zasedania i ti otment nakazatelnoto postanovlenie.
- deska
- Нов потребител
В зората на адвокатската си дейност (вече е минала давността, затова мога да споделя), 5 (пет) пъти крадох от едно н.а.х.д. оригинала на акта за административно нарушение... и всеки път наказващият орган прилагаше нов "оригинал", антидатиран и "връчен на нарушителя при отказ". Идеше ми в един момент да извадя от чантата другите пет екземпляра и да попитам съдията каква е тази работа.
Проблемът беше, че бяха издали нак. постановление без да връчат акт на жалбоподателя, но след като "жалбата се подава чрез наказващия орган", гадовете си съставиха акт със задна дата. Аз естествено, не им останах длъжен... свих акта, те си написаха друг и така 5 (повтарям - пет) пъти !!!
Проблемът беше, че бяха издали нак. постановление без да връчат акт на жалбоподателя, но след като "жалбата се подава чрез наказващия орган", гадовете си съставиха акт със задна дата. Аз естествено, не им останах длъжен... свих акта, те си написаха друг и така 5 (повтарям - пет) пъти !!!
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|