не искам да упреквам прокурорите в сф но се оказа че и аз патя от тяхното действие или бездействие.
преди много време съм подал жалба в полицията за извършено нарушение от друг човек срещу мен . смятам че имам основание. документите стигат до прокурор който също излиза със становище че има основание да се предполага нарушение и го обявява за издирване по надлежния ред на МВР и докладване отново след 6м след това му решение. минават отново много, ама много месеци и изведнаж установявам че въпреки че е издирван, той /да кажем ответника/ се обръща към прокуратурата по свои си проблеми. и се оказва че единия прокурор не знае че друг колега негов го издирва от по рано.
направих проверка по моя случай и на гишето ми отговориха че си стои ей така без движение.
И сега да си питам. какъв е реда да подсетя прокурора по моето искане да раздвижи нещата за да има решение и имам ли право да му посоча при кой негов колега може да намери издирвания ?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
аз и прокурорите в сф
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
За да получите отговор е важно да посочите какво точно е това "нарушение", за което говорите. В много случаи Важни са и сроковете, които са текли между деянието и различните действия, които Вие сте предприел за да потърсите защита.
Вашите права и законни интереси могат да бъдат засегнати по различни начини и в различна степен, чрез безброй много възможни деяния. Това разнообразие обулавя различна правна квалификация на деянието, от което се тъжите, а от тук различен е и редът за защита на правата и интересите Ви.
Вашите права и законни интереси могат да бъдат засегнати по различни начини и в различна степен, чрез безброй много възможни деяния. Това разнообразие обулавя различна правна квалификация на деянието, от което се тъжите, а от тук различен е и редът за защита на правата и интересите Ви.
- kursant_amvr
- Потребител
нарушението е меко казано въвеждане в заблуда и всичко досега си е било в законните срокове.
да кажем "моя прокурор" ми е написал в писмото си до мен че след 6 месеца ще иска отново доклад по случая. както го разбирам дали е намерен човека. и оттогава минават н пъти по 6 месеца.
това което ме учуди е че единия прокурор го търси с полиция, а другия приема жалба от него.
Явно съм много наивен щом съм смятал че ще го намерят.
та той не се крие.
да кажем "моя прокурор" ми е написал в писмото си до мен че след 6 месеца ще иска отново доклад по случая. както го разбирам дали е намерен човека. и оттогава минават н пъти по 6 месеца.
това което ме учуди е че единия прокурор го търси с полиция, а другия приема жалба от него.
Явно съм много наивен щом съм смятал че ще го намерят.
та той не се крие.
- dikobraz
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|