- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заплахи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Заплахи
Здравейте, не знам дали съм на правилното място, но имам следното питане. От известно време получавам закани от една госпожа, че чрез нейн познат ще ме остави без работа. Получих и SMS, който съдържа същите закани. Подал съм жалба в РПУ и рапорт до началника ми. Какви други законови дийствия мога да предприема срещу това лице?
- snejoky
- Нов потребител
Жалбата би следвало да подадете до районна прокуратура, за да мотивира писмено становище има или не престъпление. По принцип, ако се докаже, това (изложеното от Вас) отчасти е състава на престъпление по чл.144 НК.
- uvella
- Потребител
Re: Заплахи
snejoky написа:Аз съм от София-Окръг, в окръжна или районна прокуратура трябва да отида? Благодаря.
Следва да подадете жалбата в районната прокуратура ,в чийто район попада населеното място,където живеете.
- gosho72
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|