Ще си позволя да бъда първият щастлив форумец, който пише в раздела. Искам да поздравя екипа на lex.bg за решението им, най после да открият раздел "Наказателно право". При това, не само защото то е един от основните дялове на правото и е фундамент за гарантирането на законост и сигурност във всяка правова държава.
Ясно е, че наказателното право и процес в България, и като доктрина и най-вече като практика, понастоящем изживява трудни времена. Това идва да покаже, че сега дискусиите по наказателно правни проблеми са особено актуални и необходими. Така че ще кажа, още веднъж
П О З Д Р А В Л Е Н И Я !
- Дата и час: 23 Ное 2024, 05:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Честит нов раздел "Наказателно право" !
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Поздравления и от мен. Въпреки че не се занимавам с наказателно право по стечение на обстоятелствата съм заобиколена с колеги предимно от тази област, порави което имам представа от проблемите им, макар и не в детайли. Дано този форум е полезен на всички колеги!
УСПЕХ И НА ДОБЪР ЧАС!
УСПЕХ И НА ДОБЪР ЧАС!
- rumi_r
- Потребител
Я ...Можело `начи!!!
Поздрави!!!
Остава да чакаме и другите раздели
Поздрави!!!
Остава да чакаме и другите раздели
обективната истина е тази,........ която може да се докаже в съдебната зала
- hebigatsu
- Активен потребител
- prnedev
- Активен потребител
Изцяло подкрепям колегата prnedev.... защото и данъчното и осигурителното право си е право и не ми харесва, когато по такива теми видя отговор "обърнете се към някой счетоводин форум". Но това е вече друга теба ... отново поздравления за наказателното право...
- rumi_r
- Потребител
- sarbijanac
- Активен потребител
advokat_nikolov написа:Евала,най-после.
Наказателното право е право само за "художници"
Ако пеналистите са "художници" нас "цивилистите" като какви ще ни характеризираш ?
- sarbijanac
- Активен потребител
Здравейте колеги,
Поздрави и от мен за новия раздел
Нов съм във форума, макар и да го следя отдавна.
Желая на всички спорна работа и късмет.
Поздрави и от мен за новия раздел
Нов съм във форума, макар и да го следя отдавна.
Желая на всички спорна работа и късмет.
- toxic
- Младши потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|