Някой да знае за съвсем скорошна или приета, но необнародвана все още, промяна в чл. 278б от НК. В смисъл, промяна "на към по-добро" за обвиняемите на този тескт.
Предварително благодъря!
- Дата и час: 26 Ное 2024, 20:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Промени в НК - някой да е чул?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Промени в НК - някой да е чул?
А някой да е чул обратното, защото се надявам, макар, че би било закъсняло като реакция на държавата, да се засили репресията срещу извършителите на престъпления по чл.278б от НК.
- gavra
- Младши потребител
Колеги, моля Ви за колегиално отношение!
Въпросът, който поставих, го постових, за да потърся помощ/вярна и коректна информация от вас, а не да си чеша езика, както е направил преждепишещия.
Въпросът, който поставих, го постових, за да потърся помощ/вярна и коректна информация от вас, а не да си чеша езика, както е направил преждепишещия.
-
scribtor - Потребител
Преждепишещия няма навика да си "чеше" езика, за справка погледни броя на мненията ми. Мнението ми е в горния смисъл предвид работата ми по такива дела, доста на брой. Не мога да ти помогна с инфото, което търсиш, но какво от това.
- gavra
- Младши потребител
не съм поглеждал точно какви са последните изменения в НК, но от преди 1,2 броя имаше такива. Хвърлих бегъл поглед и не бяха малко. Виж в ДВ от миналите петък или вторник
- monahiniata
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|