начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

обвинение в педофилия

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обвинение в педофилия

Мнениеот 9kata » 10 Юни 2007, 08:51

става въпрос за баща ми.
работеше като охрана около 2 месеца в дом за умствено изостанали деца в селото в което живее. освен там работи на още едно място пак като охрана.
охраната в дома има рапортна тетрадка в която при приключване на смяната се отбелязват нарушенията ако има такива.
още в първите дни при постъпването си на него му правят впечатление следните нередности които той най надлежно отбелязва в тетрадката, а именно:
-в дома няма достатъчно завивки за децата
-липсват редовно тоалетни принадлежности
:!: децата се връзват за леглата и др.

и какво става :?: три лелки притеснени че могат да останат без работа започват да пишат и те
- че си имал любовница,тяхна колежка
-че бил педофил защото прегръщал децата
както виждате самите обвинения си противоречат
това е общо взето в кратък формат. в момента документите се предвижват по канален ред.
аз съм търговец сесра ми е лекар имаме семейсва и деца баща ми и майка ми направо са се свършили,говорят даже за самоубийство.
искам съвет за адвокат или кантора от варна която би се заинтересувала от случая
искам до приключване на случая тези хора да се отстранят от работа,да ги съдя за клевета,обида,унизение.
искам възмездие :twisted:
9kata
Нов потребител

Мнениеот rts » 11 Юни 2007, 16:22

Разбирам притеснението на родителите Ви и Вашия гняв, но опиайте се най-напред да се успокоите и да успокоите и родителите си. Говорите за обвинение, но не става ясно привлечен ли е баща Ви в качеството на обвиняем или само са го разпитвали като свидетел (изобщо разпитван ли е)? При наличие на сигнал за извършено престъпление, полицията е длъжна да провери нещата, включително, като разпита свидетели и събира други доказателства. Една проверка още не означава обвинение. Ако баща Ви само е прегръщал децата, това още не е никакво доказателство за педофилия! Откъде имате сведения за това в какво лелките са обвинили баща Ви ? За да съдите някого за клевета или обида, е необходимо да разполгате с конкретни доказателства ... Докато баща Ви е само свидетел по случая, трудно ще се запознаете с материалите по делото, така, че въоръжете се с търпение. Не се водете единствено от мисълта за възмездие. Възможно е полицията да разследва не само в посока педофилия, а и за друго престъпление (с оглед написаното в тетрадката: връзване на децата и т.н.)
rts
Активен потребител

Мнениеот 9kata » 12 Юни 2007, 08:49

досега е разпитван само от служители на закрила на детето
9kata
Нов потребител

Re: обвинение в педофилия

Мнениеот maatbg » 17 Юни 2007, 22:02

Здравейте,
Занимавам се с полиграфски изследвания (т.н. "Детектор на лъжата") от 1997 г. Имам няколко случая, в които съм правил изследване с полиграф при обвинение за педофилия, едното е оформено като полиграфска експертиза. Има възможности полиграфската проверка да повлияе положително при подобно обвинение. Полиграфа е мощен научен метод, служеш за доказване, макар и опосредстевно, на това, дали едно лице е извършило или не определено негативно действие!
Пишете ми, ако се интересувате от мнението ми по Вашия въпрос на следния имейл : maatbg@abv.bg или ми се обадете на 0888 03 93 03.
с уважение: Людмил Стоянов
-------

[quote="9kata"]става въпрос за баща ми.
работеше като охрана около 2 месеца в дом за умствено изостанали деца в селото в което живее. освен там работи на още едно място пак като охрана.
---
maatbg
Нов потребител

Назад към Наказателно право