начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

съкращаване по чл.328 възможна консултация!

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: съкращаване по чл.328 възможна консултация!

Мнениеот guest1 » 23 Окт 2022, 11:37

bvoykov написа:Това становище страда от сериозни недостатъци, но ще посоча само единия и ще ти дам един съвет - чети внимателно какво пише в разпоредбата, която така безочливо си цитирал - "2. 2-месечен - по спорове за отмяна на дисциплинарно наказание "предупреждение за уволнение", изменение на мястото и характера на работата и прекратяване на трудовото правоотношение;"

Добре - съгласявам се. В момента пиша от телефон и съм пропуснал финала на точката. В крайна сметка - срокът е 2 месеца, а не
lavazza написа:… 3 месечен срок от прекратяването …

И не си позволявайте подобни определения - „така безочливо си цитирал”, както и фамилиарничене. Не се познаваме, за да си говорим „на Ти”!
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Re: съкращаване по чл.328 възможна консултация!

Мнениеот nikodim77 » 23 Окт 2022, 21:05

Хахахаха, хахахаха…! :D :lol: Е, не е истина просто. :roll:
След днешният ми натоварен ден, не вярвах, че ще се посмея в захлас!
bvoykov, приеми искрените ми извинения, ако си счел, от първите ми редове, че съм се смял на твой гръб! Не, но кухолейковият нещастник, успя да ми изкара айряна и вечерята от стомаха… Представих си една сцена, която именно дне видях, как едно малко кутре джавкаше и се „дръвчеше” на една каракачанка, която ако искше с един удар на лапата си можеше да го отпрати в небитието. Та и тук, виждам същото…
Кой си ти бе кухолейков - guest1, да си позволяваш да опонираш на ЮРИСТ БЕ!?!? Кой си ти, че да си мислиш, че заслужаваш уважителната форма „Ви”?!? Ми не, не я заслужаваш!!! А това, че си безочлив, нагъл, арогантен и тъп, го повтарям вече стотици пъти тук в този форум, ама ти реши, че може да се „опънеш” на друг участник. И всяко, или айде почти всяко 99,9 % от твоите „становища” страдат (направо са онкоболни) от пороци!
Безочлив, НЕКОМПЕТЕНТЕН, без срам и неудобство…, та ти си *род небесен бе!
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ВЪВ ФОРУМА ТОЗИ НЕЗНАЕЩ И СПИСВАЩ ГЛУПОСТИ ИНДИВИД, КОЛЕГИ (съфорумци)?!?!?!?
ВРЕМЕ Е :!:
viewtopic.php?f=5&t=69118
nikodim77
Активен потребител

Предишна

Назад към Трудово право