начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

detska gradina

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

detska gradina

Мнениеот darina » 16 Юли 2002, 23:14

Niakoi moge li da mi kage kakav paket ot dokumenti 6e mi triabva za otkrivaneto na detski iasli (gradina)?Dano sam uluchila miastoto kadeto da si zadam vaprosa:)))Za6oto naistina ne mi e iasno s kakvo se zaxva6am.Imam goliamo gelanie da sazdam ne6o naistina ka4estveno.Dosega ne sam razvivala nikakva targovska deinost i vi molia pone da me naso4ite kam kogo da si zadavam vaprosite.Predvaritelno vi blagodaria.
darina
Младши потребител

Re: detska gradina

Мнениеот Михов » 18 Юли 2002, 12:32

Най-добре ще ви насочат в Министерството на образованието. Там ще ви кажат какви документи са ви необходими.
Михов

Назад към Търговско право