Уважаеми адвокати,
бих искала да регистрирам ЕООД, но не знам колко ще ми струва това. Знам, че адвокатския хонорар варира в граници, но все пак някаква ориентировъчна сума ако може да ми кажете ще Ви бъда благодарна.
- Дата и час: 14 Фев 2025, 15:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Регистрация на ЕООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Аз наскоро направих това АБСОЛЮТНО САМ без никакви адвокати. В АПИС има подробно описание как се прави това, както и всички бланки и формуляри. Попълват се, внася се уставния капитал от 3500 лв в някоя банка която издава удостоверение, отива се в съдебното отделение, плащат се такси от около 160 лв и ЕООД-то вече е факт след около седмица. После в службата по вписвания за Булстат (вече няма данъчен номер) и това е всичко.
- ЕООД-ист
GRESHKA
Zdraveite.
Bih iskala da otbeleja che informaciata na gosta svurzana s registracia na EOOD ne e viarna ili po skoro e dosta netochna.Tova koeto triabva da napravite ako iskate da go pravite sama ,koeto lichno az ne vi preporuchvam e svurzano sus slednite taksi a imenno:
Zapazvane na ime za EOOD: 100lv
Sudebni taksi -121.50+30= 151.50
taksi za bankata -okolo 8 lv
Bulstat-60 lv
Taksa na banka-okolo 3 lv
Precenete dali krainata suma e 160 leva ,zashtoto po moi prosti izchislenia ne e taka .Da ne govorim che blankite koito sa dadeni sa osnovni i EOOD koeto shte razviva deinost bi triabvalo da se subrazi s predmeta na deinost s tova dali se iziskva licenz i t.n
Ako imate nujda ot konsultacia ,ne se pritesniavaite da pitate ,no ne pravete neshto ako ne ste sigurna.Konsultaciata e bezplatna ,taka che ne se pritesniavaite.Moje da pishete na adress:
oo_teb@yahoo.fr
Molia vi pishete na latinica.Blagodarq!
Bih iskala da otbeleja che informaciata na gosta svurzana s registracia na EOOD ne e viarna ili po skoro e dosta netochna.Tova koeto triabva da napravite ako iskate da go pravite sama ,koeto lichno az ne vi preporuchvam e svurzano sus slednite taksi a imenno:
Zapazvane na ime za EOOD: 100lv
Sudebni taksi -121.50+30= 151.50
taksi za bankata -okolo 8 lv
Bulstat-60 lv
Taksa na banka-okolo 3 lv
Precenete dali krainata suma e 160 leva ,zashtoto po moi prosti izchislenia ne e taka .Da ne govorim che blankite koito sa dadeni sa osnovni i EOOD koeto shte razviva deinost bi triabvalo da se subrazi s predmeta na deinost s tova dali se iziskva licenz i t.n
Ako imate nujda ot konsultacia ,ne se pritesniavaite da pitate ,no ne pravete neshto ako ne ste sigurna.Konsultaciata e bezplatna ,taka che ne se pritesniavaite.Moje da pishete na adress:
oo_teb@yahoo.fr
Molia vi pishete na latinica.Blagodarq!
- Гост
ЕООД-ист написа:Аз наскоро направих това АБСОЛЮТНО САМ без никакви адвокати. В АПИС има подробно описание как се прави това, както и всички бланки и формуляри. Попълват се, внася се уставния капитал от 3500 лв в някоя банка която издава удостоверение, отива се в съдебното отделение, плащат се такси от около 160 лв и ЕООД-то вече е факт след около седмица. После в службата по вписвания за Булстат (вече няма данъчен номер) и това е всичко.
Е да - верно забравих за таксата на Информационно обслужване за запазване на името - 100 лв, жив рекет. А за останалото -100% е така - не се набутвайте на такива като предната госпожа. Когато правих регистрацията в съд. палата бяха доста любезни, обясниха ми всичко, и с бланките от Аписа се справих сам и доста се изкефих че спестих парите за регистрация на адвокат, сигурно щеше да иска още 100 лв.
- ЕООД-ист
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Гост
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Гост
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|