начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

незакрита сметка в банка

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

незакрита сметка в банка

Мнениеот big_67 » 21 Фев 2012, 18:00

Здравейте,
тези дни отивам в банка Пиреос да си открия депозит. Служителката ми взе личната карта да въведе данните и в един момент се оказа , че през 2003г. съм закрила депозит в ЕВРО БАНК /преди време я е купила ПИРЕОС/, но не е закрита сметката и тя през тези близо 9г. е генерирала отрицателно салдо от близо 100лв. за подръжка или и аз не знам за какво./До този момент, аз не съм получавала нито писмо , нито телефонно обаждане да ме информират, че имам отрицателно салдо или каквото и да е било/. При тази информация аз се отказах да внасям пари, защото реших, че веднага ще си дръпне системата да си покрие минуса. Тогава служителката ми обясни , че в един момент те ще ми изпратят писмо да ме поканят да си платя сумата и ако откажа ще ми търсят наказателно отговорност.Един вид колкото по-рано , толкова по добре за мен. Моля дайте ми съвет. Това коректно ли е , че някои служител не си е довършил работата или най- малкото не ми е обяснил, че трябва да закрия и сметката. Няма ли давностен срок за такива дългове. Банката не е ли длъжна , като няма пари известно време да закрие сметката служебно. Много ще съм благодарна на вашите професионални отговори.
big_67
Младши потребител

Re: незакрита сметка в банка

Мнениеот ganbox » 18 Сеп 2015, 15:21

Интересувам се от същото. Има ли начин да не се плащат тези такси, за които банката не е уведомила.
Занимавам се с [url=http://ganbox.com]SEO оптимизиране на сайтове[/url] от 2007г и създадох сайта Ganbox.com - лесно откриване на вашия сайт, който съдържа безплатни ресурси за SEO.
Аватар
ganbox
Нов потребител

Мнениеот kdkrastev1234 » 18 Сеп 2015, 21:36

По-старите са погасени по давност. Тя обаче не се прилага служебно, а само по възражение или иск.
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Мнениеот commodoro » 28 Сеп 2015, 17:51

Начинът е да не ползвате услугите на тази банка. Обаче има нещо за което трябва да внимавате: viewtopic.php?f=5&t=59740
commodoro
Потребител

Назад към Търговско право