начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Регистрация на фирма за поправяне на палети

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация на фирма за поправяне на палети

Мнениеот adm1neca » 26 Апр 2014, 13:39

Здравейте,

може ли някой от вас да ми помогне със следния проблем:

Искам да започна да се занимавам с поправяне на дървени палети. Но ми казаха, че трябва регистрации, патенти и тн.

Единственото, което намерих по въпроса е това:
http://babh.government.bg/uploads/File/ ... M%2015.pdf - МЕЖДУНАРОДЕН СТАНДАРТ ЗА ФИТОСАНИТАРНИ МЕРКИ № 15

Но там изискванията, не са описани в подробности.

Благодаря предварително,
Пламен
adm1neca
Нов потребител

Re: Регистрация на фирма за поправяне на палети

Мнениеот vaskovasko » 29 Апр 2014, 08:59

Мога да ви помогна, но консултацията е платена. Има изисквания за топлинна обработка, специално документиране, специално третиране на дървения опаковъчен материал, за лицензирането трябва да имате скица с разположението на предприятието, технически приложения за техниката и др. документи. Извършва се проверка на съоръженията, влага, температура и др. Ако желаете пишете ми на лични.
vaskovasko
Потребител

Назад към Търговско право