начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

чл. 510 от ГПК-практика

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

чл. 510 от ГПК-практика

Мнениеот ah14881488 » 16 Ное 2015, 16:32

Здравейте и предварително благодаря.Имам изпълнителен лист и съм завел изпълнително дело при ЧСИ за никак малко вземане.Интересно ми е да попитам хора с повече практика.Не мога ли след изпращане на ПДИ, директно да искам възлагане вместо плащане по 510 от ГПК на недвижимия имот?ЧСИ-то се оказа голям ............. и заради това питам тук....
ah14881488
Младши потребител

Re: чл. 510 от ГПК-практика

Мнениеот ivanov_p » 16 Ное 2015, 23:57

Остави ЧСи-то да се занимава с това, ако искаш да видиш пари. Добре е, че си станал любител адвокат, че ако се беше направил на хирург...
ivanov_p
Активен потребител

Re: чл. 510 от ГПК-практика

Мнениеот gjallarhorn » 17 Ное 2015, 10:23

ivanov_p написа:Остави ЧСи-то да се занимава с това, ако искаш да видиш пари. Добре е, че си станал любител адвокат, че ако се беше направил на хирург...

+1
gjallarhorn
Младши потребител

Назад към Търговско право