начало

Осъден за принуда и разврат бивш преподавател по „Право“ иска 20 000 лева от прокуратурата Осъден за принуда и разврат бивш преподавател по „Право“ иска 20 000 лева от прокуратурата

за закриване на никога не работила ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

за закриване на никога не работила ЕТ

Мнениеот Й.Миленков » 05 Окт 2002, 23:09

Имам фирма, която никога не е работила.
Притеснявам се какво да направя, и какви санкции могат да ми наложат, тъй като никога не съм плащал нищо и на никого (такси, данъци и т.н.).
Регистрирана е 1991г.Дали има някаква давност и автоматично заличаване от регистрите, и дали ще трябва да се плаща нещо за всичките тези години?
От 1995г. работя в друга частна фирма на трудов договор.
Й.Миленков

Re: за закриване на никога не работила ЕТ

Мнениеот elle » 07 Окт 2002, 13:52

Да разбирам, че единствения документ, който имаш около ЕТ е решението на съда за регистрация, така ли?
Нещо друго - данъчна регистрация, булстат, осигурителен номер?
elle

Re: за закриване на никога не работила ЕТ

Мнениеот Й.Миленков » 07 Окт 2002, 18:38

Имам:
- Решение от 12.03.1992г.
- Данъчна регистрация от 17.06.1993г.
- 4 бр. прошнуровани и заверени книги (приходи, разходи, основни средства и материали) от 17.06.1993г. - неупотребявани.
Й.Миленков

Назад към Търговско право