начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

въпрос за ипотекиран имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос за ипотекиран имот

Мнениеот richterBAD » 15 Мар 2008, 22:24

Здравейте,

Имам следният казус, който се надявам да ми помогнете да го разреша. Родителите ми притежават имот, който по нотариален акт е записан на баща ми, но тъй като е придобит по време на брака се води и на двамата по равно. Преди време обаче техните взаймоотношения се влошиха и ние разбрахме, че баща ми се е опитал чрез фалшиво пълномощно от майка ми да ипотекира имота. За съжаление обаче незнаем дали е успял. Интересува ме как и къде бих могла да проверя дали имота е ипотекиран, тъй като баща ми отрича, но не може да му се вярва, а майка ми живее в чужбина и не би могла да провери лично.
Благодаря предварително на всички откликнали.
richterBAD
Нов потребител

Мнениеот karanedeff » 15 Мар 2008, 22:40

В службата по вписванията по местонахождение на имота ще ви направят справка по имената и ЕГН на родителите ви.
За устна справка е необходимо само това да посочите като данни, естествено и имота за който искате справка.
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Назад към Ипотека