начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Потребителски кредит с ипотека

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Потребителски кредит с ипотека

Мнениеот shimun1 » 05 Дек 2018, 17:05

Здравейте, аз съм безработен от доста време и на скоро почина майка ми, а ние живяхме от нейната пенсия, и сега като нямам пари започнах да разглеждам различни начини за да се сдобия с някакви пари с които ще мога да си помогна не само да свържа двата края, но и да си намеря работа и то предимно в чужбина.
Исках да питам дали всички банки дават потребителски кредити срещу ипотека само на хора които работят? Ако е така, има ли фирми, които дават кредити срещу ипотека.
shimun1
Нов потребител

Назад към Ипотека