Здравейте, търся мнение или препоръка как най образно да си спася \"кожата\". Преди 2 години след фалит на моя фирма взех лесен кредит от лихвар. Плащах му редовно близо 1,5 години , но сега при тази криза вече не успявах ............ Та сега ми връчиха изпълнителен лист на които пише че ми запорират апартамента , но за адреса на същия е допусната грешка , а именно посочен е апартамент на същата улица но под друг номер. Имам ли изгода от това или просто ще спечеля поне малко време!
Благодаря предварително на всеки за полезната информация
- Дата и час: 01 Дек 2024, 05:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Грешка в изпълнителният лист!!!!
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Грешка в изпълнителният лист!!!!
Последна промяна consultant на 13 Окт 2009, 12:03, променена общо 1 път
Причина: Писането на кирилица е задължително!!!
Причина: Писането на кирилица е задължително!!!
- alex1976
- Нов потребител
Re: Грешка в изпълнителният лист!!!!
явно в БГ е така, требе да се плати за да не се млати!!!! Никой ли няма мнение по въпроса???
- alex1976
- Нов потребител
Може да се оспорва, но все пак не се надявайте на големи резултати.
Въпреки всичко може да се намерят и други грешки по документите.
Наскоро имах изпълнително дело, по което заемът е дължим - след допълнителна договорка - което на практика е основание за оспорване.
Въпреки всичко може да се намерят и други грешки по документите.
Наскоро имах изпълнително дело, по което заемът е дължим - след допълнителна договорка - което на практика е основание за оспорване.
- ivan_lawyer3
- Потребител
Нужен Ви е адвокат... за да се спасите временно и за кратко от изпълнителното дело, а са ви връчили не ИЛ, а по скоро е наложена възбрана от Ч/Д СИ и от АВ ви уведомяват...
При този каламбур, не че не ми е ясно на какъв хал сте, но ако така си излагате фактологията- ще чакате дълго самотен в тази тема.
п.п. Поправка- Ванко е писал..
При този каламбур, не че не ми е ясно на какъв хал сте, но ако така си излагате фактологията- ще чакате дълго самотен в тази тема.
п.п. Поправка- Ванко е писал..
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|