kalahan2008 написа:Тази практика вече е прекратена. Информацията Ви е стара. Стига сте мрънкали срещу ЧСИ-тата.
Коя практика е прекратена тази с 30бр. писма ли,ако говорите за това да има да взимате точно в момента се разправям точно с такъв ЧСИ.
|
|
kalahan2008 написа:Тази практика вече е прекратена. Информацията Ви е стара. Стига сте мрънкали срещу ЧСИ-тата.
alonso написа:Да задам и аз един въпрос свързан с изпълнително дело.Накратко само да поясня,че бях поръчител по КТП и като такъв погасих изцяло кредита в банката кредитор и взискател по изпълнителото дело.Сега ЧСИ ме е атакувал със запори за неговите такси и използва отново името на банката като взискател,а от банката са ми издали удостоверение,че не дължа нищо към нея и съм погасил кредита напълно.Отделно на това съм си пуснал молба при ЧСИ за изготвяне на справка на дълга която трябва да бъде изготвена подробно и разбираемо кое,колко и кога е направено и кое колко струва,а просто получих дължите едиколко си от така изготвена справка аз как да знам за каква всъщност претендира.А думите на ЧСИ са ти си плати пък като имаш възражения за сумата ходи се жалвай.Отделно отказва да ми издаде копие от изпълнителното дело.Подадох молба до окръжен съд да ми съдейства и да вземе копието ,а от там ми отоговориха,че в съда няма образувани,по които аз да съм страна по дело еди кое си.Възможно ли е мутрата ЧСИ въобще да не го е регистрирал в съда или не е нужно да го регистрира.
alonso написа:kalahan2008 написа:Тази практика вече е прекратена. Информацията Ви е стара. Стига сте мрънкали срещу ЧСИ-тата.
Коя практика е прекратена тази с 30бр. писма ли,ако говорите за това да има да взимате точно в момента се разправям точно с такъв ЧСИ.
usra_ovcova написа:alonso написа:Да задам и аз един въпрос свързан с изпълнително дело.Накратко само да поясня,че бях поръчител по КТП и като такъв погасих изцяло кредита в банката кредитор и взискател по изпълнителото дело.Сега ЧСИ ме е атакувал със запори за неговите такси и използва отново името на банката като взискател,а от банката са ми издали удостоверение,че не дължа нищо към нея и съм погасил кредита напълно.Отделно на това съм си пуснал молба при ЧСИ за изготвяне на справка на дълга която трябва да бъде изготвена подробно и разбираемо кое,колко и кога е направено и кое колко струва,а просто получих дължите едиколко си от така изготвена справка аз как да знам за каква всъщност претендира.А думите на ЧСИ са ти си плати пък като имаш възражения за сумата ходи се жалвай.Отделно отказва да ми издаде копие от изпълнителното дело.Подадох молба до окръжен съд да ми съдейства и да вземе копието ,а от там ми отоговориха,че в съда няма образувани,по които аз да съм страна по дело еди кое си.Възможно ли е мутрата ЧСИ въобще да не го е регистрирал в съда или не е нужно да го регистрира.
Включи си лични съобщения.Среща нложителна.Кой е ЧСИ-то?Трябва да се дава заведе дело.
alonso написа:ЧСИ е скандално известен.
hidden написа:alonso написа:ЧСИ е скандално известен.
Кой е този "скандално известен ЧСИ", ако не етайна?
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта