МАЛКО НЕОБИЧАЕН ВЪПРОС, МОЖЕ БИ, НО ЕТО СЛУЧАЙ ОТ МОЯТА ПРАКТИКА: КАТО СЪСТАВ НА ДОКУМЕНТАЦИЯТА МИ СЕ ПРЕДСТАВЯ КСЕРО-КОПИЕ НА ДОКУМЕНТ, ОРИГИНАЛЪТ НА КОЙТО ЛИПСВА. НЯМА И ЗАВЕРКА, ЧЕ ПРЕДСТАВЕНОТО КОПИЕ Е СВЕРЕНО С ОРИГИНАЛА. В СЪОТВЕТНАТА АРХИВА НА ОРГАНА, ИЗДАЛ АДМИНИСТРАТИВНИЯ АКТ, НЯМА НИКАКВА СЛЕДА ОТ ОРИГИНАЛА НА КОПИЕТО. А ТОВА Е КОПИЕ НА ДОКУМЕНТ, КОЙТО Е РАШАВАЩ В КАЗУСА.
ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРЕН, АКО МИ ПОСОЧИТЕ ЧЛЕН ОТ ЗАКОН, ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН ИЗТОЧНИК, С КОЙТО ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВЕН МАТЕРИАЛ СЕ ПРИЗНАВА ДОКУМЕНТ СЪС СВЕЖИ ПОДПИС И ПЕЧАТ, УДОСТОВЕРЯВАЩИ ЗАКОННИЯ МУ ПРОИЗХОД.
- Дата и час: 30 Ное 2024, 22:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАКВО ОЗНАЧАВА "ДОКУМЕНТ"
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: КАКВО ОЗНАЧАВА "ДОКУМЕНТ"
Първо, чл.183 от ГПК. Второ, според нет етикета, писането с главни букви се счита за повишаване на тон, направо викане.
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Благодаря за бързия отговор и простете, за главните букви. Не са проява на характер, по ми е лесно четенето и писането с тях.
- ve6to_lice
- Нов потребител
Аз бих отговорил на питащия по следния начин:
Вас не Ви касае това какво е документ, кой документ какво доказва и как се цени от съда!
В случая бих Ви посъветвал да опишете в експертизата това, което описвате тук - че става въпрос за ксерокопие и че не са Ви представили оригинал и съответно да изгорвите два варианта на отговор - ако се приеме, че е наличен документа и съответно какво става без него
Вас не Ви касае това какво е документ, кой документ какво доказва и как се цени от съда!
В случая бих Ви посъветвал да опишете в експертизата това, което описвате тук - че става въпрос за ксерокопие и че не са Ви представили оригинал и съответно да изгорвите два варианта на отговор - ако се приеме, че е наличен документа и съответно какво става без него
- inspectora
- Активен потребител
Ами просто ако това ксерокопие се приеме за действителен документ - печели едната страна, а ако се приеме за недействителен - другата. Според мен така се обезсмисля изготвянето на тази експертиза. Това е един индивидуален аминистративен акт, който ако е законосъобразен, трябва да е отбелязан поне в деловодни документи, а такава регистрация липсва.
- ve6to_lice
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|