начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Банкови кредити

Банкови кредити

Мнениеот karapan » 16 Апр 2012, 16:37

Моля да ме извините, защото не съм изчела темите и сигурно не е за първи път да се питаме какво правят банките.
Аз имам конкретен въпрос. Защо банка е отпуснала кредит на покойния ми син в размер на 10000лв без застраховка? Ние, родителите му като наследници, погасяваме този кредит. Но банката е била наясно, че синът ми е от рискова група, в НСО има убити и това, както винаги не се казва. Той беше охранител на Президента на Република България.
Нима, когато се отпуска кредит се извършва шантаж, за да се вземе нещо повече от лихвата и главницата?
Ние, почернените родители ли сме застраховката на банката? Смятам да спра вноските по този кредит.
Има и друг куриоз, остатък в друга банка по кредит на сина ми, от 251лв и някакви стотинки. Там има застраховка, но ми се обаждат любезните събирачи на дългове. Защо и какво се случва, никой не ми отговаря. Реших, че и аз няма да им отговарям, а те да докажат, че съм за зад решетките.
Нима банките и респективно банковите инспектори са оглупяли до там, че да раздават кредити без да поемат риск? Някога са ни учили за премерения риск, сега случва ли се? Или се стреля в тъмното?
karapan
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство