начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

ТОПЛОФИКАЦИЯ

ТОПЛОФИКАЦИЯ

Мнениеот anditan » 10 Юни 2012, 16:27

БЯХ ОСЪДЕН ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ,НО ДЕЛОТО Е ПРЕКРАТЕНО ПО ЧЛ.433 АЛ1,Т.8 ТРЯБВА ЛИ ДА ВНАСЯМ ПАРИТЕ И ЗАЩО И АКО ТРЯБВА ЩЕ МИ ОПТОСТЯТ ЛИ ЛИХВИТЕ
anditan
Нов потребител

Re: ТОПЛОФИКАЦИЯ

Мнениеот Гост. » 10 Юни 2012, 16:50

anditan написа:БЯХ ОСЪДЕН ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ,НО ДЕЛОТО Е ПРЕКРАТЕНО ПО ЧЛ.433 АЛ1,Т.8 ТРЯБВА ЛИ ДА ВНАСЯМ ПАРИТЕ И ЗАЩО И АКО ТРЯБВА ЩЕ МИ ОПРОСТЯТ ЛИ ЛИХВИТЕ

Е-ха, бравос. Дай веднага името на този съдебен изпълнител- заслужава адмирации колегата.

Когато е прекратено делото не правите нищо- действен трябва да е взискателят, според зависи фактологията ( според мен скоро ще си получите нова покана за доброволно плащане от частен изпълнител).
Дали обаче погасителната давност е застигнала главница и лихви може да се отговори само след прочит на доказателствата от кога е вземането, ИЛ, какво се е случвало по този ИД и прочее.
В противен случай си е като на панаир- ЕЖК...
Гост.
Старши потребител

Re: ТОПЛОФИКАЦИЯ

Мнениеот borovinka » 11 Юни 2012, 10:55

Ай, за пръв път се натъквам на подобно нещо - Топлофикация да проспи 2-годишния срок и ЧСИ-то да е така добронамерено да прекрати делото. Присъединявам се към искането на Поли за името или поне района на въпросния изпълнител. :roll:

Към останалата част за погасителната давност - колегата Поли е напълно права. Засега не правете нищо, когато получите съобщение от ЧСИ и евентуално нова Покана за доброволно изпълнение, тогава е моментът за възражение за изтекла погасителна давност.
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство