начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

След колко време се прави запор

След колко време се прави запор

Мнениеот petrovaaa » 31 Юли 2012, 16:46

Накратко-просрочен кредит.....Единственото,което имам е писмо от банката,че кредита е обявен за предсрочно изискуем.Нямам писмо от съда....Какво следва?
Кога ще ми направят запор?
petrovaaa
Младши потребител

Re: След колко време се прави запор

Мнениеот sechka_ » 31 Юли 2012, 17:23

Извинявам се ако съм груба, но не съм забелязала в този форум да пишат врачки... :roll:

Колкото и теми да отворите с този въпрос, отговора ще е един и същ.
sechka_
Младши потребител

Мнениеот petrovaaa » 31 Юли 2012, 19:01

Ами,не сте груба,но искам да знам кое след кое следва.Нищо лошо не искам, нали?
petrovaaa
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 31 Юли 2012, 19:23

sechka_ написа:Извинявам се ако съм груба, но не съм забелязала в този форум да пишат врачки... :roll:

Колкото и теми да отворите с този въпрос, отговора ще е един и същ.

:lol: Хареса ми.

По темата:
от страна на банката ( или какво бих направила аз)- в момента, в който установя, че писмото ви е връчено на следващия ден депозирам заявление по реда на 417. Съда ще се произнесе до 3дни, ако не сте от столицата, а ако сте столичанка- ........ в пределите на ... абе, възможно е да им отнеме 2м., защото там са натоварени. Та, след изтичане на този срок, ако нещата са 6- взимам заповедта и ИЛ и отивам при ЧСИ, за да образувам ИД.Той, да кажем, че ви уведоми в срок от 14 дни ( според зависи натовареността му, но принципно не ги балтавят, освен ако вие не решите да играете на стражари и апаши с тях). Междувременно след образуване на изп. дело ЧСИ ще изпрати на банките запорни съобщения( ерго играта на криеница е .. глупава, ама не винаги- според зависи детайлите) и рогът на финансово "изобилие" ще секне.
Та, от порядъка на 20 дни в провинцията и от 20 до 80 дни в столицата може и да го бъде знанието.

По въпроса със запора- ще ви бъде наложен, повече от вероятно без дори да знаете за това.
Съвсем друг въпрос е, че след като установите пресъхване на извора обезателно ще отнеме време ( поне 14 дни) докато обясните, и докажете, че сумите в банковата ви сметка идват от обезщетения, които са несеквестируеми. В този отрязък от време сте обречена на фотосинтез или приятелско рамо, дало паричен заем.
Нищо лошо не искате, но и никой не може да отговори на този въпрос, така щото наистина се искат гадателски способности. Горните срокове са възможни единствено без съпътстващи усложнения, които няма как да се предвидят коректно, така щото в тази игра участват поне още 10 човека, освен вас и банката.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот inspectora » 01 Авг 2012, 10:01

petrovaaa написа:Кога ще ми направят запор?

На 08.08.2012г. в 14:23:38 часа!
Сега доволна ли сте?
Мога да Ви дам и по-правилен отговор - Когато решат/искат/могат!
Изберете си кой от двата отговора Ви устройва повече ...
inspectora
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство