- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
надвзета сума от чси
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
надвзета сума от чси
Здравейте.Нова съм в форума .Тъй като вече не знам към кого да се обърна реших да опиша моя случай ако някой може да помогне.През края на 2011г ми бе направен запор на заплатата от частен съдебен изпълнител Стилян Бадев с район на действие град Перник.Когато попитах за какво е направен запора ми съобщиха ,че през 2006г съм имала карта на Глобул с неплатена сметка от 80лв.и с течение на времето са текли лихви и е заведено дело .Общата сума на която беше направен запора бе 810лв.Одържаха ми ги като последното отдържане бе септември 2012.Да обаче се оказа че, са ми отдържали повече от необходимото.На 15.11.12 дойде съобщение от частния съдебен изпълнител да изпратя банкова сметка за връщане на сумата .Изпратих я веднага с препоръчано писмо.След като след една седмица не получих никакъв отговор написах и писмо по електронната поща.Звънях на телефона който имам постоянно е включена гласова поща.На стационарните телефони който имам ми казват че вече не са на този частен съдебен изпълнител .Този човек е неоткриваем .Не знам вече как да се свържа с него.Някой знае ли какъв е срока за връщане на надвзета сума?
- iliana_zlatanova
- Нов потребител
Re: надвзета сума от чси
ЧСИ
Име: Стилиян Василев Бадев
Служебен номер: 753
Телефон: 076 - 600886
E-mail: stbadev@abv.bg - този тел. е обявен
Име: Стилиян Василев Бадев
Служебен номер: 753
Телефон: 076 - 600886
E-mail: stbadev@abv.bg - този тел. е обявен
- yullli
- Младши потребител
Мерси за номера .Свързах се с него и останах възмутена.Каза че ,получил банковата сметка и да чакам за парите .Да ама това са вече4 месеца
- iliana_zlatanova
- Нов потребител
г-жо това което сте изложили отговаря ли на истината?Ако е така както сте го описали Ви съветвам да си заведете един иск по чл.124 ГПК,защото тази сума е колосална и според мен е незаконно начислена лихвата.Също така Ви съветвам да се позовете на тълкователно решение на ВКС какво е периодично плащане,както и че съм убеден,че СГ Груп са Ви осъдили.Също така може да си заведете иск към ЧСИ по чл.45 ЗЗД.
Съвета ми е да си намерите коректен адвокат
Съвета ми е да си намерите коректен адвокат
- galatina
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|