начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Въпрос за задатък при публична продан от ЧСИ

Въпрос за задатък при публична продан от ЧСИ

Мнениеот screen » 09 Апр 2014, 07:44

Здравейте,

Получи се нелепа ситуация , която ако може да ми даде някой насоки ще съм много благодарен.

Както винаги в последния срок , щото така било най-добре подавам предложение. Внасям задататък в моята сметка и пиша платежно , давам го в банката там го обработват. Аз си взимам копие от платежното , заедно с всички други документи и ги подавам спокойно че всички е наред. Това става в последния ден от публичната продан.

Обаче от банката забавят обработката и минава след 15:30 . Съответно не се заверява специалната сметка на чСИ и мен ме отстраняват от търга. Аз съм единствен наддавач за този недвижим имот.

Всичко щеше да е наред, по прицип ще кажете че ще има нов търг, но по същото изпълнително дело в същия момент се продаваха два имота , като единия беше купен. Съответно длъжника ще си плати задължението / това са негови думи / и няма да се продава имота вече.

А аз разбира се много съм се навил и искам да го купя .Дал съм и много добра цена , но както и да е.

Молбата ми е да ме насочите къде да чета и дали според вас има вариант да се обжалва решението на ЧСИ , защото реално аз съм платил задатъка и той е излязъл от моята сметка и влязъл в тяхната но на следващия ден.
Въобще какво може да се направи
screen
Нов потребител

Re: Въпрос за задатък при публична продан от ЧСИ

Мнениеот ivanov_p » 09 Апр 2014, 09:50

Това с "последния момент" махленски или адвокатски фолклор е? Както и да е, сега седиш и чакаш, може да не стигнат парите и да се продаде и "твоят" имот и то с 20% надолу и този път отиди поне в предпоследния ден.
ivanov_p
Активен потребител

Re: Въпрос за задатък при публична продан от ЧСИ

Мнениеот kdkrastev1234 » 10 Апр 2014, 20:02

Адвокат и жалба
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство