начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Пропусната възможност за възражение на заповед за изпълнение

Пропусната възможност за възражение на заповед за изпълнение

Мнениеот pnaskov » 22 Апр 2014, 15:26

Здравейте,
" ЛЕВ ИНС" съди вуйчо ми , затова че преди 4 години е изплатила сумата от 435 лв. представляваща изплатено застрахователно обезщетение на основа сключен договор на друго лице.
След извършена справка от страна на ЗК "ЛЕВ ИНС" относно има ли вуйчо ми сключена валидна ГО, установяват че към този период същият няма валидна ГО.
ЛЕВ ИНС подават заявление и преди два месеца вуйчо ми получава съобщение за получаване на заповед за изпълнение. Получава си я надлежно и си я забравя в тях след изпадане на някаква нервна криза.
Пропуска двуседмичният срок за обжалване и вчера се сеща за тази заповед.
Днес разгледахме делото в заповедното производство и установихме, че Лев Инс го съдят заради не изрядна застраховка по ГО към периода на настъпилото ПТП
Хубавото е че той си пази оригинала от ГО и към момента на този период тя е била валидна.
Лошото е, че видяхме издаден ИЛ , но все още не беше взет и не е стартирало принудително производство.
Моля за съвет какво да правим за напред
Благодаря предварително !
pnaskov
Нов потребител

Re: Пропусната възможност за възражение на заповед за изпълн

Мнениеот kdkrastev1234 » 22 Апр 2014, 15:51

Платете всичко по сметката посочена в заповедта. Ако се стигне до изпълнително дело, задължението може да е с до 600 лв. в повече
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство