начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ДОБЪР ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ

ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ДОБЪР ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ

Мнениеот tliubenova » 12 Ное 2007, 22:51

Моля да ми препоръчате добър частен съдия-изпълнител!
Наскоро мой познат, председател на кооперация сподели, че адвоката на кооперацията е спечелил дело срещу длъжници на кооперацията, но за съжаление не е обезпечил иска с нищо. Сега председателят се чуди как да си събере вземането. Попита ме за добър частен съдия-изпълнител в Пловдив, но за съжаление не съм запозната, ако можете да ми препоръчате ще съм Ви благодарна!
tliubenova
Младши потребител

Мнениеот fixxxer » 13 Ное 2007, 14:07

Obretenova - tia osven 4e e dobra, e i mnogo simpati4na :wink:
fixxxer
Потребител

Мнениеот fixxxer » 13 Ное 2007, 14:08

Мариана Стефанова Обретенова - Георгиева Пловдив гр.Пловдив, ул."Петко Каравелов" №24, ет.3, ап.8 032/262426 032/262426
fixxxer
Потребител

Мнениеот adiko » 13 Ное 2007, 14:10

имайте предвид, че ако няма върху какво да се изпълнява, съдебния изпълнител не е магьосник и колкото и да е добър, няма да може да ви свърши работа.
дано не започне отново онази полемика, която беше под същото заглавие ако не се лъжа и която наскоро затворихме...
за пловдив не познавам, но ако никой не ви препоръча вижте в регистъра и просто си изберете:
http://www.bcpea.org/bg/resour_regis.htm
adiko
Потребител

Blagodarq

Мнениеот tliubenova » 13 Ное 2007, 15:41

Благодаря за посоченото име. Задължително ще я потърся и се надявам наистина да има върху какво да се изпълнява, защото парите никак не са малко!
tliubenova
Младши потребител

Мнениеот antoonio » 23 Ное 2007, 13:31

А случайно да знаете някой съдия-изпълнител с опит срещу Кремиковци ?
antoonio
Младши потребител

Мнениеот gudio » 23 Ное 2007, 19:34

antoonio написа:А случайно да знаете някой съдия-изпълнител с опит срещу Кремиковци ?

:cry: С печален опит са всички - и държавни и частни СИ в софийския съдебен район. Огромните публични задължения на "Кремиковци" му създават железен имунитет против всякакви изпълнителни действия.
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот kalahan » 23 Ное 2007, 20:51

gudio написа:
antoonio написа:А случайно да знаете някой съдия-изпълнител с опит срещу Кремиковци ?

:cry: С печален опит са всички - и държавни и частни СИ в софийския съдебен район. Огромните публични задължения на "Кремиковци" му създават железен имунитет против всякакви изпълнителни действия.

Информацията на Гудьо е стара. Още на 5 май 2006 г. Кремиковци изплатиха 99% от своите публични задължения, възлизащи на близо 90 милиона лева. В момента единствените публични задължения на Кремиковци са няколкостотин хиляди, произтичащи от държавни такси и разноски по ИЛ от съдилищата, както и от ежемесечната имуществена санкция в размер на 80 хиляди лева, налагана им от МОСВ.
п.п. Траншът от Кремиковци доведе до ръст на събирамеността на АДВ за 2006г. с 50%, което беше повод по високите нива на властта в АДВ да се бият гордо в гърдите, въпреки че реално това беше чист популизъм, тъй като без тези 90 милиона АДВ бележи спад в събираемостта за 2006г.
kalahan
Потребител

Мнениеот antoonio » 26 Ное 2007, 12:49

Да обаче след този 5 май 2006 г. нещата не са точно така . До колкото ми обясниха - цялото им недв. имущество е под някакви особени залози към държавата, сметките са им празни - заплати превеждат през други фирми като финметалс , интересно дали готовата продукция не може да се запорира. Каква ситуация само - пушат си там , а ти обясняват че не може да си вземеш парите от тях :lol:
Последна промяна antoonio на 13 Дек 2007, 15:47, променена общо 1 път
antoonio
Младши потребител

Мнениеот kalahan » 27 Ное 2007, 09:53

antoonio написа:Да обаче след този 5 май 2006 г. нещата не са точно така . до колкото ми обясниха - цялото им недв. имущество е под някакви особени залози към държавата, сметките са им празни - заплати превеждат през други фирми като финметалс , интересно дали готовата продукция не може да се запорира. Каква ситуация само - пушат си там , а ти обясняват че не може да си вземеш парите от тях :lol:

Не знам за какви точно "особени залози" говорите, но в ДОПК има изрични норми, които изискват сързамерност на обезпеченията спрямо дълга - чл. 195, ал. 7, чл. 198, ал. 2, чл. 208, ал. 1 ДОПК. Нещо, което липсва в ГПК и позволява на СИ хипотетчино да продаде имот за 100 хил. лв. при наличие на дълг от 1000 лв.
kalahan
Потребител

Мнениеот antoonio » 27 Ное 2007, 14:22

По тази логика на Кремиковци не им е останал имот за 50 000 .. за ДОПК е ясно. Къде е проблема обаче - в сегашния съдия-изпълнител или в предвидливо забатачените работи на предприятието.
antoonio
Младши потребител

Мнениеот crazyfrog » 27 Ное 2007, 16:19

fixxxer написа:Obretenova - tia osven 4e e dobra, e i mnogo simpati4na :wink:

Какво ще рече "добра" ??? По душа ? Или имате предвид нещо друго ?
crazyfrog
Младши потребител

Мнениеот fixxxer » 28 Ное 2007, 09:59

crazyfrog

Какво ще рече "добра" ??? По душа ? Или имате предвид нещо друго ?
...........................................................................................................

Е, ако искате да "блеснете" е излишно да "остроумничите" по този плосък и безинтересен начин.
По душа няма как да я познавам, много ясно, че имам предвид професионалните й умения. Въпросът бе за "за добър частен съдия-изпълнител", а не за "добър по душа частен съдия-изпълнител". Дали е добра по душа нямам никаква представа.
И е излишно е да пълниш форума с боклук. :evil:
fixxxer
Потребител

Мнениеот octavia » 28 Ное 2007, 11:03

Аз съм от София, но съм работила с Мариана Обретенова и подкрепям fixer. При това по едното от делата бях за длъжника, по другото - за взискателя, и в двата случая останах с много добри впечателния от нея.
Dip trip, flip fantasia
octavia
Младши потребител

Мнениеот sponch » 12 Яну 2008, 19:31

octavia написа:Аз съм от София, но съм работила с Мариана Обретенова и подкрепям fixer. При това по едното от делата бях за длъжника, по другото - за взискателя, и в двата случая останах с много добри впечателния от нея.

след като прочетох форума, потърсих Обретенова, човек добре да живее има нужда от съдия-изпълнител,много благодаря на всички, които посочиха името й. Това е жена класа в истинския смисъл, не съм очаквал толкова високо ниво във всяко едно отношение. Делото ми върви много добре
sponch
Нов потребител

Re: ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ДОБЪР ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ

Мнениеот perfekt » 20 Авг 2009, 22:54

Ако искате делото ви да отлежава и да не се работи с месеци отидете при Мариана Обретенова.
Последна промяна perfekt на 03 Фев 2012, 14:50, променена общо 1 път
perfekt
Нов потребител

Мнениеот perfekt » 20 Авг 2009, 23:01

В кантората и цари пълен хаос и лутащи се секретари. Никога не могат да ти намерят делото, а за работа и дума да не става.
Последна промяна perfekt на 03 Фев 2012, 14:54, променена общо 1 път
perfekt
Нов потребител

Re:

Мнениеот p_dyan » 20 Авг 2009, 23:18

Бъзински бих препоръчал за нещо сериозно, бул.Витоша 10, ет.1
p_dyan
Потребител

Мнениеот hidden » 20 Авг 2009, 23:50

Орлин Мендов, Мария Цачева, Сия Халаджова - за София - все млади ЧСИ с желание за работа.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот sponch » 23 Сеп 2009, 11:03

perfekt написа:В кантората и цари пълен хаос и лутащи се секретари. Никога не могат да ти намерят делото, а за работа и дума да не става. С Обретенова да се срещнещ трябва да си господ. Винаги е "заета"..., никога я няма, ако е там трябва да ви хвърлила око за да ви приеме. А тези писания за "жената класа" са пълен смях. Сто процента тя си пише коментарите във форума. Има наистина стойностни и много добри съдебни изпълнители в Пловдив. Потърсете някой, който не се рекламира сам както тази госпожа. Чувал съм, че много добри са Минка Станчева, Петко Илиев, Луков и Горчев и Драгомира Митрова. Успех!

Много злоба и липса на информация.Ако й бяхте клиент, а то се разбира че не сте й,щяхте да знаете защо не може да се свържете с нея.Докато такива като Вас, от никой недоволни пишат, тази жена се лекуваше, претърпя тежка операция,за която аз например знам и криеше и наистина отсъстваше, а й всичките й колеги знаят.Никое от делата ми не е забавено, а екипът с който работи наистина е на ниво и не ви прави чест начинът който сте избрал да рекламирате други колеги.Вижте форума, няма как да си пише коментарите,ако го прави кога ще работи?
sponch
Нов потребител

Следваща

Назад към Изпълнително и обезпечително производство