начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Неправомерно взета такса от ЧСИ

Re: Неправомерно взета такса от ЧСИ

Мнениеот Гост. » 29 Яну 2012, 16:53

По делото исках да предявя претенцията си към Застрахователя, но съдът отхвърли претенцията ми по отношение на него

Може ли да споделите повече по този въпрос?- защо се е стигнало до прекратяване на производството в тази му част?
Деликта е осъществен именно по време на действие на застрахователната полица, когато застрахования е упражнявал правомощията си.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 29 Яну 2012, 17:03

poli_g написа:
По делото исках да предявя претенцията си към Застрахователя, но съдът отхвърли претенцията ми по отношение на него

Може ли да споделите повече по този въпрос?- защо се е стигнало до прекратяване на производството в тази му част?
Деликта е осъществен именно по време на действие на застрахователната полица, когато застрахования е упражнявал правомощията си.

Няма деликт има получено плащане без основание.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 29 Яну 2012, 17:30

Да, сега видях, че са търсени по реда на неоснователното, макар аз да бих го квалифицирала този иск като увреждане.

п.п. Нета казва, че колегата е ... доста популярен.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот nadejda_dimova » 30 Яну 2012, 11:49

Здравейте отново...Точно това каза съдът - Няма деликт, има плащане без основание...В изпълнителния лист е записано: "ОСЪЖДА ТОДОР МАВРОДИЕВ ДА ЗАПЛАТИ В КАЧЕСТВОТО НА ЧСИ..." Това може и да ми изиграе лоша шега...А и не знам кой ЧСИ ще се наеме да събира пари от този г-н Мавродиев, предвид лошата му слава...КОЛЕГИ, ДАЙТЕ СЪВЕТ...КАКВО ДА ПРАВЯ! ДЪРЖАВЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ЛИ ДА ДИРЯ ИЛИ ЧСИ от БУРГАС? МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКОЙ? ДАНО ДА ИМА НАЧИН ДА СИ СЪБЕРА ПАРИТЕ, ПРЕДВИД ЦЕЛИЯ ФАРС И УЖАС НА КОЙТО НИ ПОДЛОЖИ - МЕН И КЛИЕНТКАТА МИ...ОЧАКВАМ КОМЕНТАРИТЕ И ПРЕПОРЪКИТЕ ВИ...ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!
nadejda_dimova
Младши потребител

Мнениеот gudio » 30 Яну 2012, 13:37

Масово ЧСИ изпълняват един против друг :mrgreen: После се почват едни жалби до Камарата, че и до МП и до прокуратурата... Наблюденията показват, че изпълнението като че ли е доста "по-интензивно", когато длъжник е ЧСИ :lol: Имало е и случаи, в които всички от същия район са си правили отводи, така че отивайте направо при ДСИ - предполагам ще се изкефят максимално :mrgreen:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство