Здравейте,
имам един въпрос, имам кредитна карта на Пощенска банка която не съм облужвал сумата за нея е 1000лв. Понеже нямах средства да погасявам вноските си по нея тя се превърна в изискуема. Обади ми се някаква госпож/а/ица по телефона която ми се представи за лице от съда. Каза ми да внеса вноска до 3 дни за да не ме съдят. Тъй-като аз съм безработен и нямам доходи се опитах да намеря пари за нея , но не успях и същата служителка на съда ми се обади да ме заплашва,че от нея едва ли не ми зависи живота, опитах се да и поискам още 1 ден отсрочка, но тя ми каза, че щяла да ми прати адвокати да ми вземат имуществото. Въпроса ми е следния:
Аз не притежавам абсолютно нищо, нямам и едно копче на мое име, живея при родителите си и нямам нито кола нито нищо което аз да съм купувал.
Притеснява ме когато доиде съдия изпалнителя дали може да опише имуществото на родителите ми ако те не пазят гаранциите за него или фактури за закупуване на компютри телевизри и така на татак?
Забравих да спомена, че декември месец искам да замина за Чехия, намерил съм си работа там, дали този проблем би ми попречил на заминаването в друга държава?
- Дата и час: 01 Дек 2024, 05:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
кредитна карта на Пощенска банка се превърна в изискуема
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: молба за съвет
Проблем няма да заминеш, само внимавай - появили са се фирми ментета за работа в Чехия, да не те излъжат. Днес в стандарт го четох
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
Re: молба за съвет
Не не е менте фирмата приятелката ми живее там от години и тя ми уреди работата.
- azok123
- Нов потребител
Re: кредитна карта на Пощенска банка се превърна в изискуема
За суми над 5000лв ти спират паспорта! Спокойно ходи кадето си щеш !!! Изкарах една ракия
- kemish
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|