Привет!
Моля,разбиращите да ме осветлят за законните и незаконни действия на фирмите/групировки/,които събират задължения от некоректни платци.
Имат ли право тези фирми да изпращат извънседебни покани,съдържащи заплахи за предстоящи запор на заплата,запор на задграничен паспорт,изземване на имущество .....и други"веселби".
Нещата опират до лични данни,които явно се прехвърлят от една фирма на друга,с едничката цел-събиране на пари.
Несъмнено всеки трябва да си плаща задълженията,но другото ме дразни и го смятам за противозаконно.Моля,поправете ме ако греша!:))))
Хубав ден:))))
- Дата и час: 03 Дек 2024, 02:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Запор на задграничен паспорт и заплата!??!
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Запор на задграничен паспорт и заплата!??!
Кредиторът (този, на когото дължите) има право лично или чрез пълномощник да Ви отправя покани, в това число и извънсъдебни за издължаване, както и да Ви предупреди за действията или последствията от неиздължаването в указания срок.
Доколко лицето или лицата, отправили поканата са упълномощени е въпрос на доказване.
Доколко лицето или лицата, отправили поканата са упълномощени е въпрос на доказване.
Последна промяна rts на 15 Май 2010, 13:48, променена общо 1 път
- rts
- Активен потребител
Re: Запор на задграничен паспорт и заплата!??!
Адвокатските услуги са скъпи а писането по форумите - безплатно (chuckle) затова се получава така. Всеки гледа да поразпита, да поразбере, пък ако може и сам да пробва да се оправи Плюс това тук е общата дискусия ...
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|