начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

документи от съдия изпълнител

документи от съдия изпълнител

Мнениеот josecortez » 08 Юни 2010, 16:50

Здравейте,

Възнамерявам да участвам в публична продан на имот от съдия изпълнител. Целта ми е да финансирам покупката с ипотечен кредит (имам възможност за експресно разглеждане на документите от банката). От банката изискват документи, които са налични в досието на изпълнителното дело(делото е за делба), а според съдия изпълнителя копия от тях не може да бъдат предоставяни на трети страни, като е допустимо единствено разглеждане на досието на място при съдията. Въпроса ми е има ли законен начин да получа копие от документацията без да се свързвам с някоя от страните по делото. Юрист ми спомена, че при внасяне на задатък имам право да изискам копие от документите, като това твърдение беше отхвърлено от съдия изпълнителя.
Благодаря предварително за отговорите.
josecortez
Нов потребител

Re: документи от съдия изпълнител

Мнениеот ch3oh » 09 Юни 2010, 13:38

Сигурно има и по-лесни начини да се загуби задатък, но в момента не се сещам...
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот Sahiba » 22 Юни 2010, 10:53

И как се "загубва задатъка"?
Sahiba
Потребител

Мнениеот fbr65 » 22 Юни 2010, 11:03

Банката не действа така експедитивно, както на нас ни се иска, ти от своя страна не можеш да платиш в установения срок, и така.
Отпосле разбрах тънкия намек. Наистина задатъка не се загубва, просто вече не е във Вашия джоб.
fbr65
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство