- Дата и час: 27 Ное 2024, 20:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем със запориран автомобил
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със запориран автомобил
Здравейте, собственик съм на лек автомобил от 2001 г. Този месец го предадох на лицензирана фирма за скрап, когато отидох в КАТ за да го де регистрирам разбрах, че е запориран. Какво се прави в този случай, дефакто такъв автомобил не съществува физически?!
- silvi_ivanova74
- Нов потребител
Re: Проблем със запориран автомобил
Тука малко послъгвате, че когато сте отишли в КАТ едва тогава сте разбрали, че автомобила е запориран. По-правилно е да кажете, че едва тогава сте си спомнили, че автомобила е запориран и вероятно знаете защо е запориран. Не може някой изпълнителен орган, както си седи в кабинета и изведнъж да си каже - Абе я що да не наложа един запор примерно на автомобила на silvi_ivanova74.
- neutralen
- Активен потребител
Здравейте
Според мен, е необходимо да подадете молба до СИ наложил запора и на основание Чл.433 т.8 ГПК да поискатe вдигане на запора.Понеже сте данъчно задължена макар автомобил да няма.
Според мен, е необходимо да подадете молба до СИ наложил запора и на основание Чл.433 т.8 ГПК да поискатe вдигане на запора.Понеже сте данъчно задължена макар автомобил да няма.
-
Pause - Активен потребител
silvi_ivanova74 написа:Здравейте, собственик съм на лек автомобил от 2001 г. Този месец го предадох на лицензирана фирма за скрап, когато отидох в КАТ за да го де регистрирам разбрах, че е запориран. Какво се прави в този случай, дефакто такъв автомобил не съществува физически?!
еми нищо не се прави. Таман да си вземете парите от фирмата за скрап и.....греда Посочете пред СИ колко ще Ви платят от фирмата и искайте да ви се вдигне запора, като предложете сумата вместо на Вас да отиде по делото . Подробности - при СИ.
Ако въпроса има следния смисъл: какво да направя, че да избегна плащане при ЧСИ-то? Отговор: нищо не може да се направи
- temida_h
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|