- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ!ЧСИ не спира наказателно производство!
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ!ЧСИ не спира наказателно производство!
Здравейте на всички!/Първо да помоля да ме извините,ако не използвам правилно правни термини,защото аз съм обикновен гражданин,а не юрист/.Та касае се за следния случай.Съпругът ми имаше постановено наказание /трябваше да заплати 2000лв/ на един господин.Три дни след решението парите бяха внесени по сметка,по която той предостави на нашия адвокат,но не знам защо това не беше посочено пред ЧСИ-то,та на съпруга ми му бе запорирана заплатата, и той продължи да изплаща вече внесената сума.Вече има надвнесени 2000 лв.Ходихме до банката и предоставихме на ЧСИ вносната бележка за въпросната сума,после уверение от ръководството на банката,че сумата е изплатена,но уви пак нищо.взискателят е попълнил декларация/която разбира се не е вярна/,че при него такава сума не е постъпила,но само толкова.Само една декларация,докато ние предоставихме всички необходими доказателства.как да процедираме срещу несериозното отношение и на взискателя?Все още запорът не е отпаднал и на съпруга ми продължават да му удържат от трудовото възнаграждение всеки месец.Това може да продължи до безкрай!Нима банковите документи не са доказателство и не може да се провери дали са достоверни или не?Помогнете ми моля!Предварително благодаря на всички!
- melisa053
- Нов потребител
Re: Помощ!ЧСИ не спира наказателно производство!
С документите и при адвокат. Няма по-добър съвет от този.
Като тарикатее на дребно тоя В, бой по канчето, така щото идва миг, когато ти додява сериозно от дребосъчковци. Колегата ще погледне книжата и ще каже дали ще водите ново дело, дали пък няма да сезирате и прокуратурата, но все таки, ако вс. ви е ок. ( там основание за плащане, коректна банкова сметка, че да не излезе, че сте платили на трето лице)- аз, лично, бих го пердашила с дела- хем ще ми върне парите, хем няма да плащам разноските на СИ, хем и адвокатското възнаграждение ще ми плати, хем и прокуратурата ще се занимава с него- за разнообразие.
Почтеността не е порок, по ягодите.
Като тарикатее на дребно тоя В, бой по канчето, така щото идва миг, когато ти додява сериозно от дребосъчковци. Колегата ще погледне книжата и ще каже дали ще водите ново дело, дали пък няма да сезирате и прокуратурата, но все таки, ако вс. ви е ок. ( там основание за плащане, коректна банкова сметка, че да не излезе, че сте платили на трето лице)- аз, лично, бих го пердашила с дела- хем ще ми върне парите, хем няма да плащам разноските на СИ, хем и адвокатското възнаграждение ще ми плати, хем и прокуратурата ще се занимава с него- за разнообразие.
Почтеността не е порок, по ягодите.
- Гост.
- Старши потребител
При адвокат вече ходихме /и той се видя в чудо/!как може ЧСИ от нас да изисква един куп документи,а от взискателя за доказателство -просто една гола собственоръчна написана декларация,с която декларира,че не бил получил сумата!Относно това,"че може да се окаже ,че сме платили на трето лице",просто няма как?!Когато е приключило делото той е предоставил една сметка в дадена банка,а при сезирането на ЧСИ-то съвсем друга,във различна банка,но и двете сметки са на негово име/на взискателя/,и в двете сметки са описани номер на делото ,от коя дата е ,както и причина за внасянето на парите,Така,че по мое мнение всичко е точно,то е видно и с просто око!Мен ме притеснява факта,че и ЧСИ-то не се произнася относно нашите документи.
- melisa053
- Нов потребител
Колегата, дето се видял в чудо трябва да го смените. Съжалявам, че го пиша.
Има начин да разрешите спора, при това доброволно като направи нужното, за да си получите парите( с толкова доказателства да се виждаш в чудо е .. нелепо), ако не успее доброволно- ще съдите и СИ, и дребосъчкото ( тоя последния направо си плаче за максимални разноски).
п.п. нещо съм афектирана, но причината е у мен.
Има начин да разрешите спора, при това доброволно като направи нужното, за да си получите парите( с толкова доказателства да се виждаш в чудо е .. нелепо), ако не успее доброволно- ще съдите и СИ, и дребосъчкото ( тоя последния направо си плаче за максимални разноски).
п.п. нещо съм афектирана, но причината е у мен.
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|