Здравейте искам да споделя с вас още един проблем.През месец май 2012г реших да спра картата която ползвам вече 3г на Vivatel.Договорът който ми е от 13.07 2009г.е за 12месеца .Тоест изтекъл на 13.07.2010.Когато отидох и поисках да спра картата ми казаха че, трябва да платя неустойка на договора след като искам да го прекратя предсрочно.Да ама как като той е изтекъл.За щастие пазех договора.Занесох договора в офисът на
Vivatel .Тогава ми казаха че договорът бил преподписан от разтояние по телефона. Извадиха някакво доптлнително споразумение на което няма моя подпис.Казаха че дължа сумата от 38.24 лв.Пуснах една жалба в офиса на този оператор
.След 2 дни ми се обадиха по телефона и ми казаха че,са направени преизчисления и не само че, не дължа но и трябвало да ми върнат 0.80ст.Вече съм спокойна че, нещата са на ред когато след 1 месец идва писмо от ЕОС Матрикс ООД че дължа сумата от 38.24 и в 5 днвен срок ако не заплатя ще ме съдят.Не знам какво вече да направя .Веднъж вече имах запор на заплатата заради глобул и ми отдържаха повече отколкото трябваше и все още чакам чси да ми върне надвзетата сума.Моля ако някой може да даде съвет,че го загазих с тези мобилни оператори
- Дата и час: 27 Ное 2024, 20:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Некоректните мобилни оператори
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Некоректните мобилни оператори
За да Ви отговорят, че не дължите необходимата неустойка трябва преди това сте имали депозирана жалба към оператора със съответен входящ номер, съответно сте имали и писмен отговор на жалбата.
Прилагате именно този отговор на жалбата към писмото от фирмата за събиране на задължения и им я пращате по адрес. Те да ходят по служебен ред да се оправят, кои крив кой прав, тъй тези фирми за събиране последни разбират за подобни отговори на депозирани жалби от клиентите.
Прилагате именно този отговор на жалбата към писмото от фирмата за събиране на задължения и им я пращате по адрес. Те да ходят по служебен ред да се оправят, кои крив кой прав, тъй тези фирми за събиране последни разбират за подобни отговори на депозирани жалби от клиентите.
Similia similibus curantur.
-
tiesto - Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|