начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ЧСИ, Юридическо лице и опис Помощ

ЧСИ, Юридическо лице и опис Помощ

Мнениеот dumi11 » 15 Мар 2013, 03:45

Здравейте,

Имам следния казус. ЕООД-то на което съм управител и едноличен собственик има дело (което ще обжалвам) и покана за доброволно изпълнение от ЧСИ и назначен опис.

Тъй като, въпросния адрес на фирмата е и моя личен адрес и е част от имот на който не съм осбственик, и ползвам само 1 стая с договор за наем към собственика, въпроса ми е ЧСИ-то има ли право да прави опис на целия апартамент на собственика или само на отдаваната под наем стая която ползвам. И другия ми въпрос е, при описа на ЧСИ-то на тази стая, как ще различим фирмените вещи от вещите на мен като физическо лице и може ли да предявява искане към личните ми вещи при положение че делото е към самото ЕООД?

Питам тук, защото се консултирах с 2 адвоката и 2-мата незнаеха в този конкретен случей какви са ми правата и какво се прави.

И един допълнителен въпрос, при възразяване към изпълнителната заповед, дължа ли гаранция в съда?

Много моля за вашата помощ.
dumi11
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство