- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Много ми е интересно
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Много ми е интересно
Питането ми е следното:в един парцел има 2 къщи.Моята е от вътрешна страна и преминавам покрай 1-та.Парцела не е мой а е на собственика на 1-та къща.Моята(вътрешната) е построена с купено право на строеж.И сега най интересното- след 1 месец очаквам ЧСИ да дойде и да описва имота(вътрешната къща).Има ли право собственика на парцела да не допуска ЧСИ ,с обяснението че това е негов имот и през него не може да се минава без разрешение?Примерно решение на съда или .....Знам че собственика на вътрешната къща има право да преминава за да си ползва имота,но ЧСИ не е собственик.Поне така си разсъждавам
- tianko76
- Младши потребител
Re: Много ми е интересно
Има светлина в тунела, но тя е от идващия влак.
Това с ПП няма да ви спаси. Никак.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
bird_of_paradise написа:Има светлина в тунела, но тя е от идващия влак.
Какво имате предвид.Не мога да схвана.
- tianko76
- Младши потребител
Разсъждавате неправилно- това право на преминаване няма да ви спаси. Без значение дали собственикът отказва или не - СИ ще стигне до вашия имот, защото законодателят е мислил по тея въпроси- вижте чл. 431 ГПК.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|