Здравейте,
Преди два дни реших да се регистрирам в НАП за т.нар. ПИК номер, с който мога да си проверявам задълженията. След като номерът ми беше издаден, по късно през деня реших да проверя дали дължа нещо. Както можете да се досетите, щом съм пуснал тема във форума задължения има . Оказа се даже, че са завели и изпълнително дело срещу мен през 2009г., за което аз дори не съм уведомен. Случаят ми е следният - през 2007г. беше заведено наказателно дело срещу мен и един мой бивш приятел от СРС. И двамата получихме 4 годишна условна присъда(чрез споразумение със съда). Присъдата изтече в края на 2011г. Една седмица след решението на съда аз заедно с моя адвокат платихме разноските за изгубеното дело в размер на 70лв. Тези пари бяха преведени по банков път на сметката на съда. Спомням си, че адвокатът ми каза, че разходите по съдебното дело се разделят между нас двамата. Възможно ли е тъй като и двамата сме обвиняеми за едно и също дело, той да не е платил неговата част от разноските по делото и те да ми се водят и на мен като неплатени?
За съжаление изхвърлих разписката за извършеният превод преди около 6 месеца заедно с другите документи от делото. Тъй като исках да залича всички спомени за този период. В момента няма как да докажа, че съм платил. Опитах се да открия данни за превода в банката, но за съжаление не мога да си спомня точният период. Служителите провериха цел един месец, но нищо не успяха да намерят. Има ли възможност по електронен път да проверя данните за новото изпълнително дело от 2009г.? Днес посетих най - близкият офис на НАП, но от там ме препратиха към Триядица N-2, ет.6, където да се срещна с публичен изпълнител. Мога ли от там да проверя данните за делото и конкретният публичен изпълнители?
Благодаря Ви предварително за отговора.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имам нужда от съвет за едно изпълнително дело
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|