- Дата и час: 27 Ное 2024, 14:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
кредити
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: кредити
milen83 написа:Имам въпрос,при бързите кредити,когато съм изплатил половината сума и имам забавяне на вноските,после,ако ме съдят връщам остатъка или целия размер на заема
Ако вече сте сключил договор и Ви е отпуснат такъв кредит, значи сте закъснял с питането си. Отделен въпрос е този какъв договор сте сключил и дали внимателно сте го прочел, преди да го подпишете.
- nk7702n
- Старши потребител
връщате остатъка.
Плюс лихви, наказателни лихви, всевъзможни такси, които по всяка вероятност фигурират в договора ви, разноски за съдебния процес и после за изпълнителния. Сумата може доста да набъбне...
Добре е да се консултирате с колега, който да Ви даде по-точен съвет с оглед на това какво точно сте подписали и при какви условия е отпуснат кредита.
Плюс лихви, наказателни лихви, всевъзможни такси, които по всяка вероятност фигурират в договора ви, разноски за съдебния процес и после за изпълнителния. Сумата може доста да набъбне...
Добре е да се консултирате с колега, който да Ви даде по-точен съвет с оглед на това какво точно сте подписали и при какви условия е отпуснат кредита.
- latinka
- Младши потребител
Ако може да се избегнат бързите кредити, ще е най-добре.
Връщате остатъка, естествено. С лихви за закъснение.
Но гледайте да си плащате вноските навреме, защото стигне ли се до съдебно изпълнение, сумата драстично нараства. И не се заблуждавайте, че ще забравят за Вас. Дълг не умира.
Връщате остатъка, естествено. С лихви за закъснение.
Но гледайте да си плащате вноските навреме, защото стигне ли се до съдебно изпълнение, сумата драстично нараства. И не се заблуждавайте, че ще забравят за Вас. Дълг не умира.
- milley
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|