начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

сайт който е обещан за 10 дни а не е направен и за 6 месеца

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

сайт който е обещан за 10 дни а не е направен и за 6 месеца

Мнениеот dobro_utro » 09 Юни 2010, 16:11

Здравейте!

Имам следният проблем. Наела съм едни "програмисти" - според техните думи са много добри. сайтът ми трябваше да е готов за 10 дни. Сега е 6ти месец и те още "работят по сайта"... само дето не се вижда какво правят.
1вият проблем е, че сайтът се прави на техен хост поради тяхно изрично изискване . и не може да се премести на мой без да съм им платила - пък аз как да им платя като не са свършили работата :shock: :shock: :shock:

2рият проблем е 6 месеца не е като 10 дни. от кудето и да го видиш не е редно. последното им извинение беше че: програмистут не искал да работи на моят сайт.

3тият проблем е - че те си дурйат логото им да стои на сайтът. все едно това им е автоматично право. аз лично не съм сигурна че е така, но да питам.

Как да постъпя в този случай?
dobro_utro
Нов потребител

Re: сайт който е обещан за 10 дни а не е направен и за 6 месеца

Мнениеот beroetz » 07 Юли 2010, 11:40

Здравей,

Много е важно какво точно сте описали в договора между вас (ако изобщо има такъв). Договорили ли сте срок за изработка, какво и кога се заплаща и т.н. Може да поместиш повече детайли.

Иначе обикновено в практиката изгледът на сайта е изцяло по желание на клиента - все пак той си плаща за това. Обикновено най-отдолу (във футера) с малки букви се слага информация относно това кой е създателя на Уеб сайта и евентуано линк към неговата официална страница.

Поздрави.
beroetz
Нов потребител

Re: сайт който е обещан за 10 дни а не е направен и за 6 месеца

Мнениеот nikiboy » 07 Юли 2010, 15:38

Аз така като чета нямат ни договор ни нищо...
Ами наемете си една нормална фирма ( кажете град лични ще ви препоръчам ), един обикновен сайт без някакви особени екстри се прави за..... хайде да го кажем няколко дена, не че не може и за няколко часа... зависи от вашите изисквания.
По-добре не се занимавайте с тези "убавци", ами дайте едни 200-300лв и... но зависи от изискванията ви пак да повторя.
nikiboy
Потребител

Назад към Интелектуална собственост