начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Мис Темида/Мис България

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мис Темида/Мис България

Мнениеот рени » 20 Дек 2002, 14:37

Поздравления за новата мис Темида /Наталия Гуркова/.
Как мислите дали из гилдията ни има и по-достойна от нея или всички останали сме по-тъпи и грозни и незнайно как и този път мина без конкурс? И таози път ли има доказни и проявени морални и професионални качества?
рени

Re: Мис Темида/Мис България

Мнениеот advokat123 » 20 Дек 2002, 18:11

Има, има, поне няколко съдийки и адвокатки има, които според мен са достойни за много титли, има и колежки в някои ведомства, които ще я бият всякак. А какви са били критериите и какъв е този конкурс Мис Темида не знам. Но веднага мога да предложа няколко кандидатки.
advokat123

Мнениеот madabi4 » 20 Дек 2002, 19:53

Айде бе! Стига с тази Наталия Гуркова! Чоки RulZzzzz!
madabi4
Младши потребител

GNEVNO

Мнениеот pentasy » 22 Дек 2002, 04:12

Kakyv konkurs? kakva miss TEMIDA? nqkoi mene li4no pital li me e za mnenieto mi ili i tova e kato onezi "predstavitelni" i "vseohvatni" sociologi4eski pory4kovi prou4vaniq, koito kazvat kakvo mislq az ili vie, obosnovavaiki se samo na malka 4ast ot naselenieto na bulgariq. Aide stiga gluposti! viva vox populi (ni6to ob6to s mobilnite promocii okolo nova godina!).

Salve!
DSM
pentasy
Нов потребител

XAXAXAXA!

Мнениеот pentasy » 22 Дек 2002, 04:26

Kakyv konkurs, kakva miss TEMIDA? nqkoi do men li4no dopital li se e? ili i tova e kato mnogoto "nadejdni" i "predstavitelni" sociologi4eski prou4vaniq, koito kazvat kakvo mislqt hora kato men i vas bez dori da sa ni pitali, obosnovavaiki se samo na edna predstavitelna "izvadka" (predstavete si!!) ot naselenieto na bulgaria. aide stiga gluposti!!
Daje mnogo 6te se u4udq ako e imalo drugi pretendentki za titlata!

Salve!
DSM
pentasy
Нов потребител

Мнениеот dan » 22 Дек 2002, 17:00

Е това е ново. Кои са били другите участнички или такива просто не е имало?
Какво ще кажете да саботираме конкурса ако това е така?
dan

Мнениеот Gero » 27 Дек 2002, 10:50

Според мен за да си Мис............и то Темида, във всички случаи трябва поне да си магистрат. До колкото знам, прехваланетата мумия /с голямо М/ все още е студентка.
Някои си задават въпроса "ама как така е станала пак тя". Отговорът е:....................
Абе тия хора направо стават смешни. Та тая госпожица си е нищо друго освен една миска.
Gero

Мнениеот Михов » 30 Дек 2002, 18:13

Освен че е миска изпълнява всички други платени и неплатени услуги свързани с мискуването......
Михов

Назад към Общи дискусии