начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Родолюб Петров

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родолюб Петров

Мнениеот Enthusiast » 08 Авг 2003, 11:41

Видяхте ли страницата на Родолюб ?

Какво мислите за това, което е написал ?
Enthusiast

Re: Родолюб Петров

Мнениеот Blagoy » 08 Авг 2003, 11:52

ne e li malko agresivno
Blagoy

Мнениеот rodolub » 08 Авг 2003, 11:59

moje i da e agresivno, na vijte dokade stignahme s bezkrainoto si turpenie
rodolub
Нов потребител

Мнениеот МСМ » 08 Авг 2003, 13:20

Кой е тоя Родолюб и какво е написал?
МСМ

Мнениеот rodolub » 08 Авг 2003, 14:58

Родолюб това съм аз - истински патриот и радетел за национално пробуждане. Какво е мнението ви за моя призив? Бихте ли го подкрепил и бихте ли участвал в едно такова движение.
rodolub
Нов потребител

kyde ti e stranicata

Мнениеот indi_alex » 08 Авг 2003, 16:01

какъв е адреса на въпросната страница?
indi_alex

Re: kyde ti e stranicata

Мнениеот rodolub » 08 Авг 2003, 16:52

rodolub
Нов потребител

Мнениеот stiga s revolutziite » 08 Авг 2003, 17:24

Въпрос първи- това да не е енециатива на ВМРО?
Второ - относно управлението - сигурен ли сте, че се управлява само с патриотизъм - навремето и комунистите така са взели властта -с призиви за народовластие или поне те така са разбирали патриотизма?
Относно научните среди - не съм много убеден, че там се тенерират най-добрите и приложими идеи. Особено в правото през последните 6000 години не е измислено нищо ново - няма и как. На пръсти се броят юридическите издания, които са с практически приложими идеи. Ако човек се потруди малко и владее езици, ще разбере, че почти всичко, което излиза на пазара някой в чужбина вече го е написал.
Ако сте обърнали внимание и сте чели чужда литература сте забелязали, це учебниците са с не по-малко от 1000 страници т.е. като библии - има всичко. Колко са у нас тези издания.
Относно конституционните промени - дали са 240 или 121 хрантутниците все тая.
Това за мажоритарният избор не е нищо ново и доколкото знам се работи по въпроса.
И колега най-важното - с промени в законодателната и в изпълнителната власт нищо не се постига - тя така лили иначе си отива след 4 години, които повярвайте ми от гледна точка на историята на една държава е нищо.
Съдебната власт е гаранцията за сигурност и върховенство на закона.
Докато Председателят на ВКС си позволява в интервюта да определя кое действие е престъпление и по кой член- като дори цитира грешни текстовео, като забравя, че съдията е арбитър и се произнася след събиране на доказателства по съответния ред нищо няма да се оправи .
В същото време прокуратурата си мълчи.
Това е засега - успех в революцията - само кажете гока е, че да си обирам крушите от тая държава на несретници.( включвам и себе си в това число)Enthusiast написа:
>
> Видяхте ли страницата на Родолюб ?
>
> Какво мислите за това, което е написал ?
stiga s revolutziite

Мнениеот freedom » 10 Авг 2003, 10:41

Ммммаааалееее?!
freedom

Назад към Общи дискусии