начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Коледна LEX-среща

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Коледна LEX-среща

Мнениеот Mb}|{bT » 17 Дек 2003, 19:31

На 16.12.2003 год. в "Кривото" се зароди идеята за едно скромно празненство на току-що излюпилите се юристи...всъщност на една много малка, но представителна част от тях:))) Два дни по късно, в следствие на присъщата ни грандомания решихме това да е ЛЕКС среща, на която по старите кучета в занаята да ни се порадват, да ни почерпят за добре дошли и да ни потупат по рамото:))) И тъй като към момента на публикуване на настоящото съобщение възражения не бяха постъпили се чувствам упълномощен да обява:
ЛЕКС-СРЕЩА
1. МЯСТО: Ел Корасон, известен още като Сърцето (но предимно сред малцината испаноговорящи лекс-членове)
2.ДАТА: 20.12.2003, събота
3. ЧАС: 19ч., но тъй като почти всички винаги закъсняват (с изключение на Дочев), 20ч. също е приемлив момент на пристигане :)))

ЗАБЕЛЕЖКА: Резервацията ще се прави от law ( law@lex.bg ), така че за всички промени, въпроси и т.н. се обръщайте към нея :))))
Mb}|{bT

Re: Коледна LEX-среща

Мнениеот bgjurist » 18 Дек 2003, 14:24

Ицо, ЕлКорасон е в ремонт!!! Предложи друго място!
bgjurist
Потребител

Мнениеот law » 18 Дек 2003, 22:07

Ne e v remont, no vsi4ko e zaeto i zatova zapazih v pizaria Primavera, namira se blizo do Popa. Rezervaciata e za sabota, 20.12, 7h na imeto na Ivana Voynova. Everyone is invited!
law
Младши потребител

Мнениеот law » 18 Дек 2003, 22:11

Iskah da kaja/napi6a 19h,:)))
law
Младши потребител

Мнениеот Begemot » 19 Дек 2003, 11:08

Е то оставаше и да е 7-ем сутринта?!?!? Пази Боже!
Но виж в 19:00 може и да успея да се събудя и да дойда :)
Begemot

Мнениеот lady in red » 19 Дек 2003, 13:25

Къде точно до Попа е тази пицария, защото аз знам една Примавера на ъгъла на Княз Борис І и Денкоглу.
Ще направя всичко възможно да дойда :-)
lady in red

Мнениеот bgjurist » 19 Дек 2003, 18:08

Ти изтърпя ли си лятното наказание? Абе, да взема да дойда и аз, да ви видя кви ги вършите...
bgjurist
Потребител

Мнениеот bgjurist » 20 Дек 2003, 11:58

Колеги, съжалявам, но няма да мога да присъствам - отново съм делови. Но ви пожелавам ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ!!!
bgjurist
Потребител

Мнениеот miron » 21 Дек 2003, 17:10

Успяхте ли да се видите?
Съжалявам, но бях извън София в събота.
От което, впрочим, още ми е мътна главата.
Обещавам през януари да си наваксаме за паузата във вижданията по най-достойния възможен начин!
miron

Мнениеот law » 22 Дек 2003, 13:46

Vidiahme se i prekarahme strahotno, makar 4e lipsvaha dosta lex members,:((( !!!
law
Младши потребител

Назад към Общи дискусии