начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

RFO / укриване на деца

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

RFO / укриване на деца

Мнениеот thomasengine » 30 Апр 2021, 09:26

Здравейте всички, Калифорния тук. Ще се опитам да поддържам това кратко и относително информативно, за да мога да получа добър съвет. В момента предстои разпускане с малолетни деца с бащата на детето ми. Имам документи, подадени от декември, но много се промени след това. В момента трябва да попълня изменени формуляри. Датата на съда е предварително определена за следващия месец. Бях много съдействащ / прозрачен с бившия си по отношение на посещението, тъй като връзката им е важна за мен, независимо от нашата история. В крайна сметка се наложи да се преместя в различно състояние (много дълга история), но комуникирах с бащата на детето си за това какво се случва и какви са плановете ми. След като му казах, че съм си взел апартамент и искам да изготвя нов график за посещения, той взе нашето дете от другия ден от майките ми. И отказва (с документирани доказателства), че вече има пълно попечителство, няма да ми позволи да видя, да говоря или FaceTime с дъщеря ми. Той я лишава от единствения стабилен дом, който тя познава, тъй като той е бил много нестабилен. Идва нейният рожден ден, Ден на майката също. Той твърди, че не можем да се обърнем към съда, тъй като не е бил връчен, но абсолютно отказва да ми даде адреса си и не е от декември. Имам ли някаква правна защита? Всеки съвет би бил чудесен през това време, благодаря!Tweakbox Appvalley https://vlc.onl
Последна промяна thomasengine на 01 Май 2021, 00:13, променена общо 1 път
thomasengine
Нов потребител

Re: RFO / укриване на деца

Мнениеот lawchoice » 30 Апр 2021, 12:56

Здравейте, България тук :mrgreen: . Тук еднополовите бракове не са разрешени.
И аз имам питане, макар и да не очаквам отговор - как ботове, като вас - такива, отвъд голямото море, успяват да "нацелят" точният раздел на форума, където да зададат своя въпрос?
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител

Назад към Семейни казуси