начало

Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС

ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРН

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРН

Мнениеот ЛОРА » 20 Яну 2006, 12:43

ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРНИ ОБРАЗЦИ НА ПРОЦЕДУРА ЗА КОНЦЕСИЯ МНОГО СЪМ ЗЛЕЕЕ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
ЛОРА

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 12:47

Що е туй "ощина", бре?
Гост

Мнениеот vokil » 20 Яну 2006, 12:54

Нямаш ли "Апис" или "Сиела"?Задай за търсене в една от двете в "процедури"ситема "концесия" и ще излязат достатъчно резултати.
vokil
Младши потребител

Мнениеот Галя » 20 Яну 2006, 12:56

Аз съм юрисконсулт от година, но винаги се намира нещо което не знаеш и ти трябва съвет.
Спезиално с концесии не съм се занимавала, но потърси в интернет.
Н-р виж на адрес: http://66.249.93.104/search?q=cache:Gf_ ... 1%8F&hl=bg
Галя

Мнениеот Галя » 20 Яну 2006, 12:58

Виж и тук, в тази наредба:
http://www.shoumen.bg/doc/99217.htm
Галя

Мнениеот Галя » 20 Яну 2006, 13:07

И не се обезсърчавай от заядливия тон на горния "гост". Забелязала съм, че тук много рядко някой ти оказва наистина помощ. Повечето се заяждат, правят се на велики, търсят и най-малкия пропуск за да ти се надсмеят. Явно това е начина, захлупени от собственото си мизерно съществувание, да пуснат своето анонимно гласче и да се издигнат в собствените си очички.
Галя

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 13:09

Аз съм един от хората, които работят по процедурите за концесии на Сиела. Тъй като още не съм разработил материалите относно общинските концесии, питайте какво точно ви трябва. Ако е повечко, ще търсим начин за обмен на данни по мейла. Успех!
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 13:21

Какви концесии бре,то останали още публична общинска собственост където да не е предоставена?
А иначе по същество препоръчвам ви да се запознаете с "Договорът за концесия" монография на почитаемия доц.Ив.Русчев, мисля че ще ви е от полза и все пак помнете защитавате интерес на общината,така че се постарайте га ги изпипате нещата.Може да се запознаете с договори с предмет концесия на публична държавна собственост,примерно, онази концесия на Ники Василев.... за летището в Бургас....брррррр
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 13:21

Какви концесии бре,то останали още публична общинска собственост където да не е предоставена?
А иначе по същество препоръчвам ви да се запознаете с "Договорът за концесия" монография на почитаемия доц.Ив.Русчев, мисля че ще ви е от полза и все пак помнете защитавате интерес на общината,така че се постарайте га ги изпипате нещата.Може да се запознаете с договори с предмет концесия на публична държавна собственост,примерно, онази концесия на Ники Василев.... за летището в Бургас....брррррр
Гост

благодаря

Мнениеот Лора » 21 Яну 2006, 19:13

мерси на всички които се отзоваха и не позволиха да ме уволнят и да ми се пръсне сърцето:):):) намерих за концесиите достатъчно
Лора

Мнениеот Гражданин » 24 Яну 2006, 19:27

Горко на общината в която си.
И тук в нашата община имаме си една досущ като тебе. Много е добричка по “кашите”. За изготвянето на една заповед се наложи да искам копие от областния юрисконсулт и като и е занесох, та тя не можа дори да е препише. И сега аз обикновения гражданин си бия главата заради нейното незнание и некадърност. Защото заповедта стои не изпълнена заради една пропусната дума.
Абе момиче след като си нямаш и понятие от право започни като помощник юрист. Защо трябва да страдаме ние гражданите.
Юрисконсулта е отговорна задача. Имате право без юридическия стаж от 2 г. които се изисква от закона, да защитавате нечии права съда. Искам да ти цитирам думите на юрисконсулта на община З...................д. “тук е най-добрата школа за единна бъдеще адвоката” ‘” няма спад на клиенти след всяко изгубено дело”
Така е, но потърпевши сме гражданите на тази община.
Гражданин

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 18:24

:))))))))
Гост

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 18:24

:)))))))) :twisted: :P
Гост

Мнениеот Никой » 26 Яну 2006, 18:44

А нямаш ли колеги, но питайки ги тях рискуваш да ти подадат грешна информация и да те въведат в заблуждение и после да ти гледат сеира, за това по-добре се порови и ще откриеш сама.
Никой

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 18:46

Gledahte li v4era ALF?
Гост

Мнениеот Гост » 27 Яну 2006, 09:37

Всеки ден го гледам - и там пада голем смех!
Гост

Мнениеот evelin » 27 Яну 2006, 11:08

В Апис всичко е обяснено. Ако имаш проблеми ми пиши на еvelin@lex.bg, аз също работя, като юрисконсулт и може да измислим нещо.
evelin
Нов потребител

Мнениеот Гост » 27 Яну 2006, 12:32

evelin написа:В Апис всичко е обяснено. Ако имаш проблеми ми пиши на еvelin@lex.bg, аз също работя, като юрисконсулт и може да измислим нещо.

Ако и ти гледаш Алф ...
Гост

Мнениеот Гост » 27 Яну 2006, 14:26

aha...
Гост

Мнениеот Гост » 28 Яну 2006, 14:01

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Гост

Следваща

Назад към Търговско право